آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه آجیل پلو خوشمزه و مقوی

آجیل پلو از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت عطارباشی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این غذای خوشمزه را با ترکیبی از آجیل های مورد علاقه تان بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم آجیل پلو

برنج:  ۴ پیمانه
روغن: به میزان لازم
پیاز: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
نمک: به میزان لازم
کره: به میزان لازم
آجیل: ۹۰۰ گرم
زعفران دم کرده: به میزان لازم

نکاتی در مورد تهیه ی آجیل پلو:

۱- برنج را از قبل در آب نمک خیس کنید.
۲- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
۳- از میزان مساوی از آجیل هایی مانند گردو، (خلال) بادام، (خلال)پسته، فندق، بادام هندی، تخمه آفتابگردان، قیسی، زرشک و کشمش استفاده کنید. اگر خیلی بزرگ هستند آن ها را خرد کنید.

طرز تهیه آجیل پلو

  1. برنج خیس خورده را به روش مورد نظر خودتان دم بگذارید.
  2. در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن ریخته و پیاز را تا زمانی که نرم شود، در آن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و برای حدود ۱۵دقیقه دیگر تا گوشت بپزد تفت دهید. به آن نمک ، فلفل و زرچوبه اضافه کنید.
  3. در ماهیتابه ای دیگر روی حرارت متوسط، کره را آب کنید و آجیل ها را تا زمانی که کمی نرم شوند در آن تفت دهید.
  4. مقداری از برنج را زعفرانی کنید.
  5. برای سرو، برنج را در ظرف مورد نظر بکشید. ترکیب گوشت، آجیل و برنج زعفرانی را روی آن بریزید و نوش جان کنید.
منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *