دستور تهیه میگو پلو جنوبی با کشمش
میگو پلو از غذاهای جنوبی و بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده میشود که قیمت نسبتاً مناسبی دارد.
مواد لازم میگو پلو جنوبی
- میگو: ۳۰۰ گرم
- پیاز خردشده: ۱ لیوان
- برنج: ۴ لیوان
- سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
- کشمش: ۹ قاشق غذاخوری
- گرد لیمو: به مقدار دلخواه
- روغن کانولا: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
طرز تهیه میگو پلو جنوبی
۱-ابتدا میگوها را پاک کنید و بشویید و بگذارید آبشان کاملاً برود.
۲-در تابهای بزرگ، پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگوها را به آن بیفزایید و به آن نمک، زردچوبه و فلفل قرمز بزنید.
۳-پس از گذشت ۲ تا ۳ دقیقه، کشمشها را اضافه کنید و با میگوها تفت دهید.
۴-سیب زمینی ها را نگینی خرد و در ۲ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده سرخ کنید و پس از سرخ شدن، مقداری گرد لیمو به آنها بیفزایید.
۵-در مرحله دیگر، در قابلمهای برنج را بجوشانید و آبکش کنید و سپس لا به لای برنج از مخلوط میگو و کشمش و سیبزمینی سرخ شده بریزید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا تمام مواد به پایان برسد. سپس بگذارید برنج ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. به این ترتیب غذای شما آماده خوردن خواهد بود.
۶-قبل از ریختن سیبزمینی در میگوپلو حتماً آنها را در کمی روغن تفت دهید. زیرا در غیر این صورت، هنگام افزودن به غذا له خواهد شد.