طرز تهیهی کوکیز خرما و سیب
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک کوکیز خوشمزه و مقوی به نام کوکیز خرما و سیب به ویژه برای کودکان، آشنا کنیم. با عطارباشی همراه باشید.
مواد لازم کوکیز خرما و سیب
خرمای هسته گرفته شده و خرد شده: سه چهارم پیمانه
سیب پوست گرفته شده و خرد شده: نصف پیمانه
کشمش پلویی یا مویز: نصف پیمانه
آب: نصف پیمانه
آرد الک شده: یک پیمانه
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: دو عدد
طرز تهیه کوکیز خرما و سیب
در ظرفی بزرگ، سیب، خرما و کشمش را ریخته و روی آنها مقداری آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم، وقتی آب آن به جوش آمد، حرارت را کم میکنیم و به مدت سه دقیقه میگذاریم در آب در حال جوش بمانند. سپس حرارت را خاموش میکنیم و مواد را در کناری قرار میدهیم تا خنک شوند.
آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط میکنیم و آنها را به مخلوط سیب و خرما و کشمش که خنک شده است، اضافه میکنیم. مواد را خوب مخلوط میکنیم.
پس از آن، تخم مرغ را به مواد قبلی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
بهتر است برای پخت این کوکیز خوشمزه، از سینیای استفاده کنیم که تفلون یا نچسب باشد. سینی را چرب میکنیم و به اندازهی یک قاشق غذاخوری از مواد را برمیداریم و با فاصله داخل سینی میچینیم.
سینی را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ده تا دوازده دقیقه قرار میدهیم.
پس از آن، ده دقیقه کوکیزها را در همان سینی فری که خاموش است قرار میدهیم و پس از خنک شدن، آنها را از سینی جدا میکنیم.