آشپزیخوراک و خورشغذای رژیمی

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات كم چرب به روش تایلندی

مواد لازم خوراک مرغ و سبزیجات

رنده ی پوست لیمو ترش: 1 عدد
زنجبیل تازه ( رنده شده): 1قاشق مرباخوری
سیر: 1حبه ی بزرگ
روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری
سینه ی مرغ ورقه شده: 275 گرم
فلفل دلمه ای قرمز: نصف 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز: نصف 1 عدد
پیازچه خرد شده: 4 عدد
هویج خلال شده: 2 عدد متوسط
لوبیا سبز خرد شده: 115 گرم
بادام پودر شده: 25 گرم
سس سویا: 1قاشق سوپ خوری
شكر: كمی
فلفل سیاه و نمك: به مقدار لازم
گشنیز تازه: كمی برای تزیین

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

– سیر و زنجبیل را پوست می گیریم و خرد می كنیم .
– روغن را در ماهیتابه ریخته و داغ می كنیم.
– زنجبیل، سیر و رنده ی پوست لیمو را به مدت 30 ثانیه روی حرارت زیاد تفت می دهیم. سپس سینه ی مرغ را به صورت نازك ورقه كرده و به آن اضافه می كنیم و به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم. در مرحله ی بعد همه ی سبزیجات را افزوده، به مدت 10 دقیقه می گذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه ی مرغ كمی بپزد.
– پودر بادام، سس سویا، شكر، نمك و فلفل را افزوده، به طور كامل مخلوط می كنیم و دو سه دقیقه ی دیگر روی حرارت نگه می داریم. بعد ازاین مدت غذا آماده ی خوردن است.
این غذا را می توان با برنج نیز سرو كرد.

نكات تغذیه ای :

دلایل مناسب بودن این غذا برای افراد دارای چربی خون بالا شامل موارد زیر است :
1- سبزیجات مختلفی كه در تهیه این غذا به كار رفته اند ، منبع خوبی از فیبر غذایی می باشند كه باعث كاهش چربی خون می شود.
2- استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد كه دارای اسیدهای چرب غیراشباع است.
3- استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز، كه چربی كمتری دارد.

منبع: تبیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *