آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه کباب لا پلو

در این مطلب از عطارباشی طرز تهیه نوعی کباب متفاوت را آموزش میدهیم .امیدوارم این کباب پلوی خوشمزه را تهیه کنید و کنار عزیزانتان از طعم بسیار خوشمزه آن لذت ببرید . این نوع کباب و برنج فوق العاده مقوی می باشد. چون تمام آب گوشت و پیاز به خورد برنج می رود و برای بچه ها و افراد بیمار و پیر عالی می باشد.

مواد لازم برای کباب لا پلو

گوشت چرخ کرده:  ۴۰۰ گرم

پیاز:  ۲ عدد

زعفران غلیظ:  ۲ قاشق غذاخوری

ماست چکیده:  ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:  به مقدار لازم

برنج:  ۳/۵ پیمانه

طرز تهیه کباب لا پلو

ابتدا پیاز را میکس و کاملا آب آن را بگیرید و به گوشت اضافه کنید ماست و فلفل مخصوصا سیاه را اضافه همراه نمک وزعفران حسابی ورز دهید تا بوی گوشت گرفته شود.

برنج را آبکش کنید برای خوشرنگ شدن برنج ته قابلمه دو الی سه قاشق شیر و کمی روغن و زعفران بریزید یک لایه نازک برنج و سپس یک لایه گوشت بگذارید و به دلخواه برش بزنید و سپس یک لایه برنج و مجدد یک لایه گوشت، لایه های گوشت و برنج بستگی به حجم و مقدار گوشت شما متفاوت است.

لایه آخر برنج را کمی زعفران می ریزیم و سپس دم می گذاریم.نوش جان. امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.

منبع: ایران ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *