آشپزیخوراک و خورش

آموزش تهیه دو پيازه آلو شيرازی

امروز برای شما در ایران ناز طرز تهیه یک غذای  محلی شیرازی را آموزش میدهیم درست کردن دوپيازه آلو شيرازی.  دو پیازه آلو یکی از غذاهای شیرازیست که طرفداران زیادی دارد. جالبه بدونین تو این غذا اصلا آلو استفاده نمیشه و ماده اصلیش همون سیب زمینیه. چون تو لهجه شیرازی به سیب زمینی آلو گفته میشود! امیدوارم این غذا را بپزید و از طعم آن لذت ببرید

مواد لازم برای دو پيازه

سیب زمینی بزرگ: 1 عدد

رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: 1 عدد

نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه دو پیازه

سيب زمينی را آبپز می كنيم و مكعبی خرد می كنيم بعد پياز را خرد می كنيم و آن را تفت می دهيم تا طلايی شود بعد رب گوجه اضافه می كنيم تفت می دهيم تا خامی آن گرفته شود بعد سيب زمينی ها را اضافه می كنيم و هم می زنيم و نمک و فلفل اضافه می كنيم دوپيازه يعنی به ازای دو پياز یک سيب زمينی استفاده می کنیم.

منبع: شام چی داریم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *