آشپزیترشی و شور

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

مواد لازم ترشی بادمجان کبابی

بادمجان قلمی شیرین (نباید بادمجان ها تلخ باشه): ۱ کیلو
رب انار شیرین: به میزان لازم
شکر: ۱ قاشق غذا خوری
سرکه انگور: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

ابتدا بادمجان ها را روی ذغال کباب کرده به طوری که پوست آنها کاملا بسوزد تا راحت از بادمجان ها جدا شود، حالا بعد از جدا کردن پوست بادمجان ها آنها را میشوریم تا تمیز شود و درون یک آبکش میگذاریم،بعد از اینکه آب آنها کاملأ رفت در ظرفی آنها را حسابی میکوبیم البته اگر دوست داشته باشید میتوانید به تکه های کوچک آنها را خرد کنید،بعد رب انار روی آنها میریزیم و هم میزنیم رب انار باید به اندازه ای اضافه شود که رنگ بادمجان ها با رب انار ها یکی شود،یعنی رب انارش زیاد باشد، بعد یک قاشق شکر و در مرحله ی آخر حدود دو الی سه قاشق سرکه روی بامجان ها میریزیم و هم میزنیم.
این ترشی خیلی خیلی خوشمزه است و من مطمئنم خیلی زود تموم میشه!
(اگه دوست داشتین میتونید یک عدد سیر خام رو درون بادمجانها با رنده ریز رنده کنید)اونم خیلی خوب میشه

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *