آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک گردو و خرما

مواد اولیه کیک گردو و خرما

خرما: 1کیلو گرم
گردو خرد شده:  1کیلو گرم
شکر:  سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر:  1قاشق چایخوری
ارد سفید:  1لیوان
تخم مرغ:   4عدد

طرز تهیه کیک گردو و خرما

فر را تا 150درجه سانتی گراد گرم کنید .
یک قالب گرد تد خالی را حاظر و با کره چرب کنید.
خرما را هسته گیری کنید وسپس با چاقو خورد کنید.میتوانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید.
ان هارا با خرده های گردو و ارد و شکر و بیکینگ پودر مخلوت کنید و خوب بهم بزنید.
تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید .
سفیده ها را جدا گانه با همزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد .سپس ان را به مواد کیک اضافه کنید .
مواد کیک را داخل قالب کیک بریزید و به مدت 90دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود.پس از این مدت به کیک 10دقیقه استراحت دهید سپس ان را با مقداری مربا ویا خامه تزیین کنید و سرو کنید.
نوش جان.

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *