آشپزیساندویج و پیتزاغذای بین المللی

طرز تهیه شپردز پای شیک و مجلسی

مواد اولیه شپردز پای

گوشت چرخ کرده بدون چربی (برای مابه ماکارونی):   250-300 گرم
پیاز متوسط (برای مایه ماکارونی):   یک عدد
رب، نمک و فلفل دلمه (برای مایه ماکارونی):   به میزان دلخواه
قارچ اسلایس شده:   250 گرم
آرد سفید (برای سس بشامل):   یک قاشق
شیر (برای سس بشامل): یک پیمانه
سیب زمینی آب پز (برای کوفته های قلقلی):  3 عدد
پنیر پیتزا رنده شده:   بمیزان دلخواه

طرز تهیه شپردز پای

ابتدا مایه ماکارونی را آماده کنید ( پیاز و گوشت چرخ کرده و رب و فلفل دلمه …. درست مثل وقتی که ماکارونی میپزید) . این مایه رو کف ظرف بریزید .
مرحله بعد قارچ های اسلایس شده روی مایه بچینید .
سپس سس بشامل درست کنید ( یک پیمانه شیر را با یک قاشق آرد روی حرارت هم بزنید و همراه نمک و فلفل تا غلیظت سس پیدا کنه و بعد از اینکه از حرارت برداشتید بهش کره یا خامه بزنید ) این سس رو بریزید روی قارچ ها .
حالا روی سس رو با پنیر پیتزا بپوشانید .
در مرحله ی آخر سیب زمینی هایی رو که پختیم رو پوره می کنیم و نمک وفلفل زده و قلقلی می کنیم و روی پنیر میچینیم.
در آخر ظرف رو در فر با حرارت 180 درجه و بمدت 35 تا 40 دقیقه می گذارییم تا پنیر ها آب بشه و میتونیم در آخر گریل رو روشن کنیم تا روی مواد طلایی بشه .

شپردز پای

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *