آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه کتلت گوشت چرخ کرده

دستپخت مامان ها همیشه خوردن دارد. با اینکه هنوز اکثرا غذاهای سنتی درست می کنند اما غذاهایشان هیچ وقت تکراری نمی شود و همیشه طرفدار دارد. مثلا همین کتلت گوشت و سیب زمینی که از زمانی که یادمان می آید در برنامه غذایی شان بوده و هنوز هم هست.

مواد لازم کتلت گوشت

روغن سرخ کردنی:  به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده:  250 گرم
گوجه فرنگی:  5 عدد
سیب زمینی:  250 گرم
پیاز رنده شده:  2 عدد بزرگ
سیر رنده شده:  3 حبه
تخم مرغ:  1 عدد
آرد نخودچی:  سه قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده:  سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه:  به میزان لازم
پودر زیره سبز:  یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کتلت گوشت چرخ کرده با سیب زمینی

ابتدا پیاز و سیب زمینی و سیر را رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و ادویه را به مواد اضافه می کنیم و حدود 5 الی 10 دقیقه مواد را خوب ورز می دهیم جعفری و پودر زیره را هم اضافه می کنیم، در مرحله آخر آرد نخود چی را به مواد اضافه می کنیم و مواد را ورز می دهیم، تابه را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن میریزیم وقتی که روغن داغ شد حرارت را کم می کنیم و از مواد به اندازه دو قاشق غذاخوری کف دست ریخته و به شکل بیضی درآورده و در روغن سرخ می کنیم یک طرف که طلایی شد طرف بعد را هم سرخ می کنیم. در آخر هم گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می کنیم و همراه کتلت سرو می کنیم.

منبع: برترین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *