آشپزیخوراک و خورشغذای بین المللیغذای رژیمی

طرز تهیه بیفتک مرغ (بدون روغن و رژیمی )

مواد اولیه بیفتک مرغ

سینه یا ران مرغ بدون پوست و استخوان:    1 عدد
پیاز رنده ریز شده:   1 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوب:  ه به میزان دلخواه
آب لیمو:    2قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده:   2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه بیفتک مرغ (بدون روغن و رژیمی )

1-مرغ را با بیفتک کوب کمی میکوبیم تا بافت نرمتری ایجاد بشه.
2-پیاز رنده ریز شده + آبلیمو + زعفران + نمک + مرغ را در ظرفی مخلوط کرده و خوب ماساژ میدهیم تا مواد به خورد مرغ بروند.حالا مواد را در ظرف در بسته به مدت 1 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.(بیشتر بمونه اشکالی نداره ولی کمتر از 1ساعت مزه دار نمیشه)
3-کف ظرف مورد نظر را با قلمو کمی چرب میکنیم و مرغ ها رو در ظرف میذاریم.روی مرغ ها رو فلفل و زردچوبه میپاشیم.
4-مرغ ها رو طبقه ی وسط فر با دمای 180درجه سانتی گراد حدودا به مدت 40 دقیقه قرار میدیم.(تا زمانی که مرغ پخته بشه ولی خشک و سفت نشه.من تا 1ساعت هم در فر گذاشتم چون فرها با هم متفاوت اند.)
نکات:
1. اگه دوست داشتید قبل از گذاشتن در فر با قلمو روی مرغ ها رو کره ی آب شده بزنید.
2. بهتره همراه این غذا گوجه کباب شده یا یک نوع سس قرار بدین چون این غذا شبیه جوجه کبابه.
3. اگه مایل بودین از کمی روغن زیتون هنگام ماساژ دادن مرغها استفاده کنید.
4. برای خوش رنگترشدن روی مرغها زردچوبه یادتون نره .همچنین اگه خوشرنگ نشددر آخرپخت 1دقیقه گریل فر(شعله بالا) را روشن کنید.

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *