املت قارچ و سبزی

املت قارچ و سبزی، غذایی که نمیزاره چاق بشی

مواد لازم برای املت قارچ و سبزی

تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا كرده:              4 عدد                                       320 كیلوكالری
نمك:                                                یك‌چهارم قاشق غذاخوری                   0 كیلوكالری
شیر كم چرب:                                   2 قاشق غذاخوری                           10 كیلوكالری
پنیر فتای رنده كرده:                            40 گرم                                        100 كیلوكالری
فلفل سیاه:                                         یك‌چهارم قاشق چایخوری                 0 كیلوكالری
روغن زیتون:                                       2 قاشق غذاخوری                          270 كیلوكالری
پوره‌ گوجه فرنگی:                                100 گرم                                        17 كیلوكالری
كدو سبز خرد كرده:                                50 گرم                                        10 كیلوكالری
قارچ ورقه‌ای خرد كرده:                            50 گرم                                         7 كیلوكالری
آبلیموی تازه:                                       به میزان مورد نیاز                              0 كیلوكالری

روش تهیه املت قارچ و سبزی

سفیده‌های تخم‌مرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود. حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود. اكنون پوره‌ گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.

منبع : دنیای تغذیه


نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.