املت قارچ و سبزی، غذایی که نمیزاره چاق بشی
مواد لازم برای املت قارچ و سبزی
تخممرغ زرده و سفیده جدا كرده: 4 عدد 320 كیلوكالری
نمك: یكچهارم قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
شیر كم چرب: 2 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
پنیر فتای رنده كرده: 40 گرم 100 كیلوكالری
فلفل سیاه: یكچهارم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
پوره گوجه فرنگی: 100 گرم 17 كیلوكالری
كدو سبز خرد كرده: 50 گرم 10 كیلوكالری
قارچ ورقهای خرد كرده: 50 گرم 7 كیلوكالری
آبلیموی تازه: به میزان مورد نیاز 0 كیلوكالری
روش تهیه املت قارچ و سبزی
سفیدههای تخممرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود. حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود. اكنون پوره گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.
منبع : دنیای تغذیه