آشپزیغذای بین المللیغذای رژیمی

دستور پخت املت فلورنتین

نوعی املت با اسفناج به سبک ایتالیایی که داخل فر پخته می شود و برای صبحانه و شام بسیار مناسب است.

ترکیب اسفناج و خامه بر روی نان تست با طعم سیر و روغن زیتون هر کسی را به هیجان می آورد. این املت به سرعت درست می شود و شما را خیلی منتظر نمی گذارد. با این مقدار مواد برای 4 نفر می توانید املت درست کنید.

مواد لازم برای املت فلورنتین

تخم مرغ بزرگ : 4 عدد

اسفناج سرخ شده : 2 پیمانه

خامه غلیظ : 12 قاشق غذاخوری

پنیر پارمژان رنده شده : به میزان دلخواه

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

مواد لازم برای سرو :

نان باگت : 4 برش

سیر پوست کنده : 1 حبه بزرگ

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

طرز پخت و تهیه املت فلورنتین

نوعی املت با اسفناج به سبک ایتالیایی که داخل فر پخته می شود و برای صبحانه و شام بسیار مناسب است.

ترکیب اسفناج و خامه بر روی نان تست با طعم سیر و روغن زیتون هر کسی را به هیجان می آورد. این املت به سرعت درست می شود و شما را خیلی منتظر نمی گذارد. با این مقدار مواد برای 4 نفر می توانید املت درست کنید.

برش های نان را روی کباب پز یا گریل برشته می کنیم تا دو طرف آن طلایی قهوه ای شود.

سیر را به سر یک چنگال می زنیم و آن را روی سطح نان ها می مالیم. سپس با یک قلم مو کمی روغن زیتون روی سطح نان ها می مالیم و سپس نان ها را در بشقاب هایی (به تعداد چهار عدد) که می خواهیم غذا را در آنها سرو کنیم قرار می دهیم.

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

چهار عدد کاسه را که می توان آنها را در فر قرار داد بر می داریم (ظرف کوچک پای یا کاسترد) داخل هر کاسه نصف پیمانه از اسفناج را می ریزیم.

داخل هر کاسه روی اسفناج ها یک عدد تخم مرغ می شکنیم و کمی آن را پخش می کنیم ولی باید مراقب باشیم که زردۀ آن باز نشود.

روی تخم مرغ ها 3 قاشق غذاخوری خامه می گذاریم و آنها را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. سپس کمی پنیر پارمژان روی هر یک از آنها می ریزیم.

کاسه ها را به مدت 8 الی 10 دقیقه و یا بیشتر داخل فر داغ می گذاریم (زمان داخل فر بودن آنها بستگی به سلیقۀ ما دارد که دوست داریم تخم مرغ چقدر بپزد.) سپس آنها را از فر خارج می کنیم و هر کاسه را داخل بشقاب هایی که نان داخل آنها گذاشته بودیم می گذاریم و سرو می کنیم.

منبع: sarbezan.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *