آشپزیخوراک و خورشغذای رژیمی

دستور پخت میگوی کاری هندی

میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می‌کند. البته توصیه می‌شود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه‌ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن می‌رساند و باعث افزایش وزن می‌شود که خود از عوامل بروز فشارخون است.

مواد لازم برای پخت میگوی کاری هندی

میگوی درسته: ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۳۰۰ گرم
• بادام زمینی بدون نمک: ۵۰ گرم
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
گشنیز (پودر): 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز (پودر): 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
قاشق چایخوری گرم مصالح Garam masala
نمک: 1 تا 2 قاشق چایخوری
ماست ساده: ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
آب: ۳-۲ پیمانه
روغن مایع: حداکثر 1/4 پیمانه
سیر خلال و در داخل روغن سرخ شده: مقداری

طرز تهیه میگوی کاری هندی

پیازها را ریز خرد کرده تا وقتی که پیاز به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید با روغن مایع سرخ می‌کنیم. سر و پوست میگو راجدا کرده و داخل شکم میگو را خالی می‌کنیم. سپس آن را می‌شوییم. بادام‌زمینی را داخل میکسر پودر می‌کنیم. پیاز خرد شده، بادام زمینی پودر شده و ماست را داخل میکسر یا با دست بخوبی با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. سپس مایه را داخل قابلمه می‌ریزیم. پودرهای زردچوبه، گشنیز، زیره سبز، فلفل قرمز، گرم مصالح و نمک را با مایه مخلوط کرده و قابلمه را بر روی حرارت قرار داده، آب را نیز اضافه می‌کنیم. وقتی جوش آمد، رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و حرارت را کم می‌کنیم تا کمی بجوشد. میگو را نیز اضافه کرده، بعد از آن که جوشید، حرارت را خاموش می‌کنیم. این کاری معمولاً با نان هندی و سیر خلال سرخ شده صرف می‌شود.

منبع: ناگهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *