آشپزیغذای بین المللیغذای رژیمی

طرز تهیه پانکوی ایتالیایی رژیمی

ما غذاهای یک رستوران را با در نظر گرفتن کیفیت و مواد اصلی آن طوری تغییر دادیم که برای افراد رژیمی بسیار مناسب است، پانکو یکی از آنهاست.

مواد لازم

سفیده تخم مرغ: ۳ عدد

 سس خردل: یک قاشق سوپ‌خوری

نان ایتالیایی خرد شده: یک فنجان

پنیر پارمزان کم چرب: یک چهارم فنجان

۴ قطعه مرغ پوست کنده بدون استخوان: ۱۷۰ گرم

سس سرکه و نمک: سه چهارم پیمانه

سالاد کلم فرانسوی: به دلخواه

طرز تهیه

۱.فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید.

۲. سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نان‌ها را مخلوط کرده حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

۳.مرغ‌ها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

۴.در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود یک دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

۵. غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

منبع: 7گنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *