طرز تهیه شاکشوکا : تخم مرغ پخته با گوجه فرنگی، برگ چغندر و نخود
تخم مرغ یک غذای سالم و غنی از مواد مغذی است اما متاسفانه خیلی از ما مزه آن را نمی پسندیم و همین موضوع باعث می شود که از خواص تخم مرغ برای سلامت محروم شویم.
به گزارش عطارباشی و به نقل از مجله تناسب اندام؛ اگر در جستجوی یک راه جدید برای لذت بردن از تخم مرغ هستید، این غذای سنتی خاورمیانه به نام « شاکشوکا » را امتحان کنید که می تواند به عنوان یک صبحانه مخصوص بهار یا یک شام برای بعد از تمرین، رضایت شما را جلب کند. با بیش از ۲۰ گرم پروتئین و تقریبا ۴۰ درصد از فیبر توصیه روزانه شما، این وعده ۳۵۰ کالری، شامل تخم مرغ های کاملا پخته شده شناور در حمامی از سس گوجه فرنگی معطر و تند می باشد. به منظور افزایش ارزش تغذیه ای آن، لوبیای گاربانزو برای پروتئین بیشتر اضافه می شود و برگ چغندر، ویتامین A،CC و آهن به این غذا اضافه می کند.
تخم مرغ پخته شده با گوجه فرنگی، برگ چغندر و نخود
مواد لازم شاکشوکا
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۴ حبه سیر خرد شده
- ۱ پیاز سفید خرد شده
- ۱/۲ فنجان نخود خیسانده شده و آب گرفته
- ۱ قوطی گوجه فرنگی خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری زیره
- ۱٫۵ قاشق چایخوری دارچین
- ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱/۲ قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز
- ۲ فنجان برگ چغندر قرمز یا سوئیسی خرد شده
- ۶ عدد تخم مرغ
- ریحان تازه برای تزئین
روش تهیه شاکشوکا
- فر را از قبل تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
- روغن را در تابه مخصوص فر روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. نخود را اضافه کرده و برای ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید.
- گوجه فرنگی خرد شده، زیره، دارچین، پاپریکا، تکه های فلفل قرمز را اضافه کرده و به جوش آورید. حرارت را پایین بیاورید تا به مدت ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد.
- برگ چغندر را اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه حرارت دهید.
- شش سوراخ کوچک در مخلوط گوجه فرنگی و برگ چغندر ایجاد کنید و تخم مرغ ها را به آرامی به تابه اضافه کنید.
- تابه را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا هنگامی که سفیده ها سفت شوند، بپزید.
- از فر بیرون بیاورید، روی آن ریحان بریزید و سرو کنید.
سلام.مطالب سایت عالیه.ممنون از شما.به امید توفیق روزافزون.
سایت خیلی خوبی دارید باآرزوی موفقیت برای شما