دستور تهیه ماهیچه بره فرانسوی
مواد لازم ماهیچه بره فرانسوی
- ماهیچه بره (با استخوان)۱ عدد
آب لیموترش۲ قاشق سوپخوری
-
پوست لیموترش (رنده شده)۲/۱ قاشق چایخوری
-
فلفل سیاه و نمک (پودرشده)به مقدار لازم
-
روغن زیتون۳ قاشق سوپخوری
-
ریحان خشک۲/۱ قاشق چایخوری
-
سیر (خردشده)۱ حبه
-
پیاز (نگینی خردشده)۴/۱ عدد
-
فلفل سبز تند۴/۱ عدد
-
زیتون سیاه (بدون هسته)۴/۱ پیمانه
-
گوجه فرنگی (خردشده) ۱ عدد
مشخصات
برای ۱ نفر
روش حرفه ای
طرزتهیه ماهیچه بره فرانسوی
۱٫ فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
۲٫ در ظرفی ماهیچه را با آب لیموترش، پوست لیموترش، فلفل و نمک مخلوط کنید، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود؛
۳٫ پس از این مدت، ماهیچه را از یخچال خارج کنید و در تابه ای حاوی روغن داغ با حرارت زیاد سرخ کنید تا دو طرف آن کاملاً طلایی رنگ شود؛
۴٫ ابتدا حرارت را ملایم کنید و ریحان، سیر، آب لیموترشی که ماهیچه با آن مزه دار شده است، پیاز، فلفل سبز تند، زیتون سیاه، گوجه فرنگی و ۲/۱ پیمانه آب را به ماهیچه اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد؛ پس از آن، درِ تابه را بگذارید و در فر قرار دهید تا به مدت ۶۰ تا ۹۰ دقیقه بپزد. سپس در ظرف موردنظر، تزیین و سرو کنید.