ارزش غذایی و فواید سلامتی ماهی سرخو
ماهی سرخو در اقیانوس اطلس یافت میشود و خوردن آن به صورت متعادل – با توجه به محتوای جیوه – امن است. با توجه به ارزش غذایی این ماهی، سرخو غذایی سالم برای اغلب مردم محسوب میشود.
ارزش غذایی ماهی سرخو
ماهی سرخو حاوی مقادیر متوسطی از اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و همچنین مقادیر خوبی از ویتامین دی، ای، سلنیوم و منیزیم را در خود جای داده است. یک وعدۀ ۱۷۰ گرمی از این ماهی حدودا ۱۷۰ کالری داشته و بیش از ۳۵ گرم پروتئین دارد. این ماهی همچنین منبع خوبی از پتاسیم میباشد.
خواص ماهی سرخو
خوردن ماهی سرخو با فواید فراوانی همراه است و میتواند به کنترل وزن و کاهش خطر بیماری قلبی و مشکلات دیگر کمک کند.
- کمک به مدیریت وزن با داشتن چگالی بالای پروتئین
- پیشگیری از بیماری قلبی از طریق اسیدهای چرب امگا ۳
- کاهش خطر کمخونی مگالوبلاستیک
- فعالیت آنتیاکسیدانی میتواند باعث کاهش استرس اکسیداتیو شود
- کاهش خطر سرطان و بیماری مزمن
- پشتیبانی از سلامتی تیروئید
- افزایش تعداد گلبولهای سفید خون
- کاهش خطر دژنراسیون ماکولا و آب مروارید
- تقویت تراکم استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان
- کاهش فشارخون و خطر تصلب شرایین، بیماری قلبی عروقی و سکته مغزی
- تحریک عملکرد شناختی و تقویت سلامت سیستم عصبی