دستو طبخ استیک تایلندی خوشمزه
استیک تایلندی یک دستور غذایی لذیذ است که با گوشت پهلوی گاو تهیه میشود و برای داشتن یک طعم خاص، به آن سس دانههای لهشدۀ گشنیز، آب لیمو و سس سویا اضافه میگردد. میتوانید این استیک را با برنج و یا کاهوی چینی خردشده و بُرشهای فلفل قرمز سرو کنید. لطفا با عطارباشی همراه باشید.
۱ ساعت و ۴۰ دقیقهای آماده میشود – برای ۶ نفر – ۱۸۳ کالری
مواد لازم استیک تایلندی
۲ قاشق غذاخوری دانههای گشنیز، لهشده
½ فنجان شکر قهوهای سفت
¼ فنجان سس سویا
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ حبه سیر، ریزشده
نوک انگشت پودر زنجبیل
۷۰۰ گرم استیک، گوشت پهلوی گاو
طرز تهیه استیک تایلندی
۱.استیک را برای ۲۰ دقیقه درون فریزر بگذارید.
۲.دانههای گشنیز، شکر قهوهای، سس سویا، آب لیمو، سیر و پودر زنجبیل را درون یک کاسه ریخته و به خوبی ترکیب کنید تا یک سس یکدست داشته باشید.
۳.استیک را از فریزر خارج کرده و آن را بُرشهای نازک بزنید. سپس استیکها را درون یک کاسۀ بزرگ گذاشته و سس را بر روی آنها بریزید. درب کاسه را پوشانده و بگذارید استیکها برای ۱ ساعت درون سس بمانند.
۴.سینی فر را حدود ۱۵ سانتیمتر بالا آورده و از حرارت فاصله دهید. شبکۀ فلزی فر که برای کباب کردن است (broiler) را داغ کرده و کفِ تابۀ فر را با فویل بپوشانید.
۵.بُرشهای استیک را در یک لایه بر روی تابۀ فر بگذارید.
۶.استیکها را پخته و هرازگاهی با قلمو به آنها سس بزنید، تا زمانی که مغزپختی استیکها به حد دلخواهتان برسد. (۱ تا ۲ دقیقه برای نیمپخت شدن مناسب است)