طرز تهیه کلوچه شکلاتی جیانت
کلوچهها برای وعده عصرانه انتخابی ایدهآل هستند و کمتر کسی است که از آن بگذرد امروز در مجله آشپزی آلامتو طرز تهیه یک کلوچه خوشمزه شکلاتی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم کلوچه شکلاتی
- نصف فنجان کره ، نرم شده
- یک چهارم فنجان شکر سفید
- یک سوم فنجان شکر قهوهای
- یک عدد تخم مرغ
- نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل
- یک فنجان آرد همه منظوره
- نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
- یک فنجان تراشههای شکلات
- نصف فنجان گردو درشت خرد شده
طرز تهیه کلوچه شکلاتی
ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت ) قرار میدهیم.
یک کاسه متوسط آماده کرده و کره ، شکر سفید و شکر قهوهای را درونش ریخته و هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند سپس تخم مرغ را هم زده و به همراه وانیل به ظرف اضافه میکنیم.
به تدریج آرد و جوش شیرین را اضافه میکنیم و هم میزنیم در پایان نیز تراشههای شکلات و تکههای گردو را درونش میریزیم و مخلوط میکنیم.
سپس مواد را درون قالب کلوچه ریخته و یا روی سینی فر مانند کلوچه پهن میکنیم و به مدت ۱۱ تا ۱۴ دقیقه اجازه میدهیم تا پخته شود سپس از فر خارج کرده و ۵ دقیقه بیرون فر اجازه میدهیم تا خنک شود.