با خواص تخم هندوانه آشنا شوید
هندوانه یک میوهی آبدار و تابستانی است که خواص فراوانی دارد و مصرف آن به طور منظم می تواند برای بدن مفید باشد. اما تخم هندوانه چطور؟ آیا دانههای این میوه حاوی مواد معدنی و ویتامینها هستند؟ جواب این پاسخ مثبت است. تخم هندوانه نیز همانند خود میوهاش خواص فراوانی دارد و میتوان از این دانهها بعنوان یک خوراکی سالم استفاده کرد. در ادامه به بررسی خواص تخم هندوانه میپردازیم. لطفا با عطارباشی همراه باشید.
کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند در تخم هندوانه مقادیر قابل توجهی از پروتئین وجود دارد که میتواند یک منبع تامین انرژی روزانه برای بدن باشد. علاوه بر پروتئین در این خوراکی خوشمزه چندین اسید آمینه ضروی برای بدن از جمله آرژنین نیز وجود دارد که برای سلامت بدن، زیبایی پوست و مو، تنظیم فشار خون و درمان بیماری عروق کرونر قلب بسیار مفید است.
از جمله دیگر اسیدآمینههای موجود در هندوانه میتوان تریپتوفان، اسید گلوتامیک و لیزین را نام برد.
خواص تخم هندوانه
تخم هندوانه همچنین حاوی ویتامین B است، براساس گزارش انجمن سرطان آمریکا این ویتامین یکی از ضروریترین مواد برای حفظ سلامت بدن است و باید به طور روزانه در رژیم غذایی افراد وجود داشته باشد.
تخم هندوانه حاوی نیاسین است که برای حفظ سیستم عصبی، سلامت دستگاه گوارش و پوست بسیار مفید است. از دیگر ویتامینهای گروه B در تخم هندوانه، فولات، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B۶ و اسید پانتوتنیک را میتوان نام برد که هرکدام برای حفظ سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به بیماریها مفید هستند.
از جمله مواد معدنی مفید در تخم هندوانه میتوان منیزیم را نام برد که مادهای مفید برای تنظیم فشارخون و سوخت ساز بدن و کربوهیدارتها است. همچنین در این دانه مغذی فسفر، آهن، پتاسیم، سدیم، مس، منگنز و روی نیز وجود دارد که برای سلامت بدن بسیار مفید هستند.
در تخم هندوانه میزان زیادی اسیدهای چرب امگا ۶ وجود دارد که برای سلامت قلب بسیار مفید است. این اسید غیر اشباع برای کاهش کلسترول و فشارخون بسیار مفید است و یک ماده ضروری برای حفظ سلامت قلب است.
کارشناسان بر این اساس توصیه میکنند افراد در طول فصول گرم سال که هندوانه وجود دارد از دانههای این میوه خوشمزه استفاده کنند. کارشناسان میزان مصرف استاندارد این دانه مغذی را حدود یک فنجان سرخالی در روز میدانند.
همچنین میتوان دانههای هندوانه را خشک کرد وبرای مصارف بعدی نگهداری کرد، هرچند که باید بدون نمک و روغن باشد و در محیط خنک نگهداری شود.