طرز تهیه مرغ بلوطی
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک خوراک بسیار خوشمزه تهیه کرده ایم و پیشنهاد میکنیم این غذای بسیار خوشمزه را آماد کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم مرغ بلوطی
- دو قاشق غذا خوری آرد ذرت
- دو سوم فنجان سوپ مرغ
- سه قاشق غذاخوری سس سویا
- نصف قاشق چای خوری زنجبیل
- نصف قاشق چای خوری سس فلفل
- دو قاشق غذا خوری روغن نباتی
- ۴۵۰ گرم گوشت سینه مرغ
- یک عدد فلفل سبز ، خرد شده
- ۲۴۰ گرم شاه بلوط
- دو سوم فنجان بادام هندی
طرز تهیه مرغ بلوطی
ابتدا آرد ذرت را در سوپ مرغ حل میکنیم و سپس سس سویا ، زنجبیل و سس فلفل را درونش اضافه میکنیم .
در یک ماهیتابه نصف روغن را ریخته و مرغ را به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم تا رنگش صورتی شود.
سپس باقی مانده روغن را درون ماهی تابه ریخته و پیاز ، فلفل سبز و شاه بلوط را ۵ دقیقه تفت میدهیم تا نرم شود.