طرز تهیه مرغ حلقه ای شکم پر
طرز تهیه مرغ حلقه ای شکم پر خوشمزه را برای شما داریم که می توانید به شکل دونات آن را درست کنید و از خوردن در کنار خانواده لذت ببرید.در این مطلب طرز تهیه مرغ حلقه ای را که درون خمیر پیچیده شده است و شکل ظاهری اش شبیه دونات است راآموزش داده ایم.
مواد لازم مرغ حلقه ای شکم پر
آرد سفید: ۳۰۰ گرم«۳ پیمانه»
خامه: ۳ قاشق سوپخوری
نمک: ۱/۲ قاشق مرباخوری
گشنیز خرد شده یا خشک: ۲-۳ قاشق سوپخوری
آب: ۳۰۰ میلی لیتر «۲ پیمانه»
ماء الشعیر: ۱/۴ پیمانه
مرغ پخته خرد شده: یک عدد سینه
زرشک: ۳-۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
آبلیمو: به دلخواه
پنیر پیتزا: به دلخواه
پیاز درشت: ۱ عدد
روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه مرغ حلقه ای شکم پر
۱-ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنیز و ماء الشعیر را با هم مخلوط کرده و آب را به مرور اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد.
۲-خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت می دهیم.
۳-پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. سینه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پیاز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت می دهیم. سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. درپایان آبلیمو و پنیر را اضافه می کنیم. و بعد از پختن اجازه می دهیم تا مواد سرد شود.
۴-خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت مستطیل «خیلی نازک» پهن کرده و مقداری از مواد را روی خمیر چیده «از هر طرف ۱۱ سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پیچانیم.
۵-بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار می دهیم «می توانید دستتان را کمی خیس کنید»
۶-و دو طرف آن را در روغن سرخ می کنیم.
۷-هر چقدر خمیر را نازکتر صاف کنید حلقه های تردتری را خواهید داشت. این غذا را بهتر است با سس قرمز میل کنید.
نکته:
۱-می توانید به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و کمی پنیر خامه ای استفاده کنید.
۲-در کل مواد درونی باید ترش مزه باشد.