طزر تهیه کیک لبو شکلاتی
مواد لازم کیک لبو شکلاتی
آرد گندم کامل (سفید نشده): ۱ و ۳/۴ فنجان
جوش شیرین: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر: ۱ و ۱/۲ فنجان
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن گیاهی: ۱ فنجان
پوره لبو: ۱ و ۱/۲ فنجان
شکلات تلخ یا نیمه تلخ آب شده: ۵۶ گرم
اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
پودر قند
طرز تهیه کیک لبو شکلاتی
فر را روشن کنید و تا دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب فر را با کمی روغن چرب کنید. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
شکر، تخم مرغ و روغن را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی مایه تخم مرغی را با سرعت متوسط حدود ۲ دقیقه بزنید. پوره لبو، شکلات آب شده ( خنک شده) و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. کم کم ترکیب آردی را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
مایه را داخل قالب کیک بریزید. کیک را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و بپزید. در اواخر پخت یک چنگال داخل کیک فرو کنید، اگر کیک به چنگال نچسبید یعنی کیک آماده است.
قالب را کناری بگذارید تا خنک شود. سپس روی آن را بپوشانید و چند ساعت ( ترجیحا یک شب) در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خورد هم بروند و عطر و طعم کیک بهتر شود. سپس با کمی پودر قند روی کیک را تزیین و سرو کنید.
نکته: برای تهیه پوره لبو، لبوهای پخته را با گوشکوب برقی یا مخلوط کن له کنید.