طرز تهیه کوکی خرمالو و گردو
کوکی خرمالو و گردو یکی از انواع شیرینی است که می توانید با خرمالو، این میوه خوشرنگ پاییزی تهیه کنید. این کوکی های خوشمزه در کمتر از نیم ساعت آماده می شوند و بسیار خوشمزه و خوش طعم هستند. ترکیب خرمالو و گردو طعمی دلچسب و لذیذ به این کوکی ها می دهد.
مواد لازم
خرمالوی پوره شده: ۲ عدد
شکر: ۱ فنجان
کره: ۱/۲ فنجان
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد ساده: ۲ فنجان
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: ۱ فنجان
طرز تهیه کوکی خرمالو و گردو
فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن کمی چرب کنید.
آرد، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی و نمک را با هم ترکیب کنید. کره و شکر را در کاسه ای بریزید وبا همزن دستی یا برقی آنقدر بزنید تا کرم مانند شود. تخم مرغ و پوره خرمالو را اضافه کنید. ترکیب آردی را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. گردوی خرد شده را نیز به مایه اضافه کنید و با مایه کوکی ترکیب کنید.
با قاشق از مایه کوکی بردارید و داخل سینی فر بریزید و با قاشق دور آن را مرتب کنید. به همین ترتیب تمام مایه کوکی را با فاصله ۵ سانتی از هم داخل سینی بریزید.
کوکی ها را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. سپس سینی را خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا کوکی ها خنک شوند. سپس کوکی های خرمالو و گردو را داخل ظرف سرو بچینید و بصورت گرم نوش جان کنید.
نکته: با این مقدار مواد حدود ۳۰ کوکی خرمالو و گردو خواهید داشت.
اطلاعات مواد مغذی
۹۵کالری
۱۱٫۹ گرمکربوهیدرات
۱٫۴ گرمپروتئین
۱۲ میلی گرمکلسترول
۴٫۹ گرمچربی