آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه دسر میوه ای پارفه رنگین کمان

اگر به دنبال راهی آسان برای تشویق کودکان به خوردن میوه هستید ، این دسر میوه ای چند لایه بسیار با مزه را تهیه کنید .

مواد لازم دسر میوه ای پارفه رنگین کمان

توت فرنگی ( نگینی خرد شده ) : یک پیمانه

نارنگی ( فیله شده ) : یک پیمانه

آناناس ( خرد شده ) : یک پیمانه

کیوی ( ورق شده ) : یک پیمانه

بلوبری : یک پیمانه

ماست بلوبری یا ماست توت فرنگی : برای تزئین

کورن فلکس یا صبحانه آماده : برای تزئین

طرز تهیه دسر میوه ای پارفه رنگین کمان

۱- پنج لیوان یا ظرف سرو را آماده کرده و توت فرنگی های خرد شده را در ته هر لیوان قرار دهید .

۲ – فیله های نارنگی ، آناس ، کیوی و بلوبری ها را روی یکدیگر به صورت لایه ای قرار دهید . ترتیب رنگ ها را به دلخواه رعایت کنید . سپس ظرف ها را تا رمان سرو در یخچال قرار دهید.

۳ – قبل از سرو دسر ، ماست را با قاشق روی بلوبری ها ریخته و کورن فلکس یا صبحانه آماده را روی آن بریزید.

پیشنهاد :

برای یک نوع دیگه پارفه میتوانید لایه ای از ماست وانیلی را در میان هر نوع میوه قرار دهید.

منبع: هفت گنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *