آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه دسر شیر عسلی

دسر شیر عسلی یکی از خوشمزه ترین و مطبوع ترین دسرهایی که قبل از غذا سرو می شود و میتوان آن را در وعده صبحانه نیز میل نمود

مواد لازم:

شیرعسلی…………. یک قوطی

شیر…………… یک لیوان

خامه صبحانه…………….. نصف قوطی

آب سرد…………… یک لیوان سرخالی

پودر ژلاتین……………. دو و نیم قاشق غذاخوری

کاکائو و نسکافه …………..به مقدار لازم

منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است

طرز تهیه دسر شیرعسلی:

ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی شود بعد بن ماری می‌کنیم تا کاملا شفاف شود شیر را در قابلمه‌ای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه را مخلوط کرده و کم کم شیر گرم را به آن اضافه می‌کنیم و خوب با همزن دستی مخلوط می‌کنیم سپس ژلاتین را اضافه می‌کنیم (توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشد یعنی یا هر دو خنک یا هر دو ولرم باشند)

بعد از این مرحله مواد را به سه قسمت تقسیم می‌کنیم به یک قسمت کاکائو و به قسمت دیگر نسکافه اضافه می‌کنیم و یک قسمت آن هم که سفید می‌ماند و به ترتیب یکی از رنگ‌ها را داخل قالب می‌ریزیم من ابتدا نسکافه را داخل قالب ریختم و سپس کاکائو و در آخر سفیده را و بعد از آن داخل یخچال می‌گذاریم تا ببندد یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگر را اضافه می‌کنیم.

منبع :شبکه آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *