دستور تهیه دسر شیر عسلی
دسر شیر عسلی یکی از خوشمزه ترین و مطبوع ترین دسرهایی که قبل از غذا سرو می شود و میتوان آن را در وعده صبحانه نیز میل نمود
مواد لازم:
شیرعسلی…………. یک قوطی
شیر…………… یک لیوان
خامه صبحانه…………….. نصف قوطی
آب سرد…………… یک لیوان سرخالی
پودر ژلاتین……………. دو و نیم قاشق غذاخوری
کاکائو و نسکافه …………..به مقدار لازم
منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است
طرز تهیه دسر شیرعسلی:
ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی شود بعد بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف شود شیر را در قابلمهای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه را مخلوط کرده و کم کم شیر گرم را به آن اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی مخلوط میکنیم سپس ژلاتین را اضافه میکنیم (توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشد یعنی یا هر دو خنک یا هر دو ولرم باشند)
بعد از این مرحله مواد را به سه قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت کاکائو و به قسمت دیگر نسکافه اضافه میکنیم و یک قسمت آن هم که سفید میماند و به ترتیب یکی از رنگها را داخل قالب میریزیم من ابتدا نسکافه را داخل قالب ریختم و سپس کاکائو و در آخر سفیده را و بعد از آن داخل یخچال میگذاریم تا ببندد یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگر را اضافه میکنیم.
منبع :شبکه آشپزی