آشپزیغذای بین المللی

دستور پخت کیچری قروت غذای افغانی

ولایت هرات از جمله ولایات مشهور افغانستانی می باشدکه دارای غذاهای متنوع سنتی می باشد.

کیچری قروت یکی از این غذاها می باشد که بیشتر در فصل سرما پخت می شود.

در ادامه گزارش تهیه این غذای مزه دار را آموزش خواهید دید.

مواد لازم برای تهیه کیچری قروت
۱- برنج ۵۰۰ گرام

۲- ماش یک پیمانه

۳- روغن بقدر لازم

۴- کشک سائیده شده گی ۲۵۰ گرام

۵- پیاز بریان کوبیده یک الی دو قاشق

۶- سیر کوبیده شده یا پودر سیر

۷- آب

 

مواد لازم لعاب کیچری قورت

۱ – روغن

۲- رب

۳- گوشت کوفته شده ۲۰۰ گرام

۴- سیر

۵- نعناع یا گشنیز تازه

طرز تهیه کیچری قروت
برای تهیه کیچیری قبل هر کار برنج و ماش رو به مدت نیم تا یک ساعت خیس میکنیم در همین فاصله پیازهارو خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم تا به رنگ قهوه‌ای تیره در آید. حالا پیازهارا از روغن درآورده و میکوبیم تا خرد شوند و سپس کمی نمک و روغن به آن اضافه می‌کنیم بعد دارچین و زردچوبه. سپس ماش و برنج را به آن افزوده و مقداری آب به آن اضافه میکنیم تا برنج یک بند انگشت زیر آب برود و روی گاز میگذاریم تا با حرارت کم آب آن خشک شود بعد که آب خشک شد برنج را دم میکنیم بعداز مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت میتوانیم برنج را کشیده و میل کنیم. این برنج رو میتوانید با هر خورشی سرو کنید یا از قبل گوشت آب پز کنیم و موقع دم کردن لای برنج استفاده کنیم.

منبع: کی آشپزه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *