دستور پخت خوراک سنگدان مرغ
مصرف سنگدان منجر به افزایش میزان مصرف آهن، فسفر و روی خواهد شد ، آهن به بدن شما کمک می کند تا گلبول های قرمز خون را شکل دهند، فسفر که برای عملکرد ماهیچه و و روی، که، عملکردهای سیستم ایمنی را بهبود می بخشد، کمک می کند.
مواد لازم
سنگدان: ۱ بسته
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
قارچ: به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سنگدانها را بشویید و در یک ظرف مناسب با مقداری آب و زردچوبه روی حرارت قرار دهید. پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. سنگدانهای پخته شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
فلفل دلمه را خلالی خرد کنید و به همراه قارچهای خردشده، اضافه کنید. کمی رب گوجه به سنگدان اضافه کنید و سرخ کنید تا طعم خامی آن گرفته شود. مواد را به اندازه ۱۰ دقیقه در ظرف را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آن را در ظرف مناسب سرو کنید.