تغذیه و تناسب اندامخواص میوه هانکته های تغذیه ایویتامین و مواد معدنی

کدام میوه ها بیشترین قند را دارند

کنترل میزان مصرف قند ایده خوبی است، اما مهار ولع خوردن خوراکی و میوه های شیرین کار فوق العاده سختی است.

لیموترش سرشار از ویتامین C و نمونه های سبز رنگ آن به نسبت ترش مزه هستند. لیموترش حاوی قند زیادی نیست و افزودی عالی برای یک لیوان آب برای جلوگیری از اشتها محسوب می شود.

تمشک حاوی ۵ گرم قند کمی بیشتر از یک قاشق چای خوری قند در هر فنجان و مقدار زیادی فیبر برای کمک به فرد در سیر کردن است و یکی از چند توت شگفت انگیز است که در این فهرست قرار دارد.

توت فرنگی با توجه به طعم بسیار شیرین و خوشمزه ای که دارد به طرز شگفت آوری کم قند است. یک فنجان حاوی توت فرنگی خام حدود ۷ گرم قند و بیش از ۱۰۰ درصد مصرف روزانه توصیه شده ویتامین C دارد.

یک فنجان حاوی توت سیاه فقط ۷ گرم قند دارد، بنابراین هنگام خوردن توت های سیاه احساس گناه نکنید، همچنین دارای آنتی اکسیدان و فیبر کافی است.

کیوی نیز نوعی توت محسوب می شود. کیوی سرشار از ویتامین C و قند کم است یعنی هر عدد کیوی تقریبا حاوی ۶ گرم قند است.

مرکبات دیگری که در فهرست میوه های حاوی قند پایین قرار گرفته گریپ فروت است. در حالی که گریپ فروت ها به طور قطع به اندازه یک انگور شیرین نیستند کنار صبحانه یک گزینه عالی محسوب می شوند.

گرچه هنگامی که به میوه فکر می کنید به طور دقیق نخستین چیزی که به ذهن شما خطور می کند آووکادو است که به طور طبیعی قند کمی دارد.

آووکادوی خام فقط حدود یک گرم قند دارد. در مقابل آووکادو سرشار از چربی های سالم است که به شما در افزایش حس سیری کمک می کند.

هر عدد گواوا حاوی تقریبا ۵ گرم قند و حدود ۳ گرم فیبر است بیش از آنچه که از یک وعده حاوی برنج قهوه ای یا یک تکه نان غلات کامل دریافت می کنید. اگر گاواوا را با پوست به اسموتی های خود اضافه کنید فیبر بیشتری دریافت خواهید کرد.

گرمک رنگ نارنجی خود را مدیون مقدار بالای ویتامین A می داند. یک فنجان گرمک حاوی کمتر از ۱۳ گرم قند است.

این میزان ممکن است کمی بالاتر از سایر میوه ها باشد، اما به خاطر داشته باشید یک قوطی نوشابه ۱۲ اونسی تقریبا حاوی ۴۰ گرم قند است و ارزش غذایی بسیار کمی دارد.

پرتقال یکی دیگر از راه های خوب برای لذت بردن از یک میان وعده شیرین بدون داشتن کالری و قند زیاد است، در حالی که ویتامین C مورد نیاز بدن را نیز تامین می کند. یک عدد پرتقال حدود ۱۲ گرم قند و کمتر از ۷۰ کالری دارد.

هلو می تواند به طرز باورنکردنی شیرین باشد، اما ای میزان قند کمتر از ۱۳ گرم در میوه ای با اندازه متوسط هنوز هم می توان آن را دارای قند کم برای یک میوه دانست.

این چند میوه کم قند حاوی یک تا ۱۳ گرم قند هستند، اما به یاد داشته باشی اندازه وعده غذایی تفاوت هایی را ایجاد خواهد کرد.

احتمال می رود مصرف بیش از حد در هر یک از این میوه ها شما را به میزان مصرف زیاد قند هنگام نوشیدن نوشابه نزدیک کند پیش احتیاط کنید البته همه میوه ها در مقایسه با میان وعده های فرآوری شده شیرین حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر بسیار بیشتری هستند.

غذاهای حاوی فیبر بالا هضم را آهسته می کنند به این معنی که قند خون بعد از خوردن میوه به این سرعت جهش نمی کند پس در نتیجه مانند اغلب امور در زندگی اعتدال کلیدی است.

میوه برای شما خوب است فیبر و سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می کند، اما دارای قند طبیعی نیز است و برخی میوه ها حتی بیشتر از سایر میوه ها حاوی قند هستند به عنوان مثال یک انبه دارای ۴۵ گرم قند استریال بنابراین اگر به دیابت مبتلا هستید یا به دنبال کاهش وزن انبه بهترین انتخاب شما نیست و باید به خوردن چند برش از آن بسنده کنید.

یک فنجان حاوی انگور حدود ۲۳ گرم قند دارد که این عدد خیلی زیاد است.

گیلاس میوه شیرینی است و قند زیادی دارد، یک فنجان حاوی این میوه ۱۸ گرم قند دارد، بنابراین باید در خوردن آن به ویژه اگر به دیابت مبتلا هستید دقت کنید.

یک گلابی به طور متوسط ۱۷ گرم قند دارد. اگر می خواهید میزان دریافتی آن را کاهش دهید کل یک گلابی را در یک وعده نخورید و چند برش از آن را به مقداری ماست کم چرب و سالاد اضافه کنید.

هندوانه، این میوه تابستانی به طور متوسط ۱۷ گرم قند دارد. همانطور که از نامش پیداست سرشار از آب و مواد معدنی خاصی به نام الکترولیت است که بدن پس از مدتی در معرض آفتاب قرار گرفتن برای شارژ مجدد نیاز دارد، بنابراین یک یا دو برش از این میوه بخورید.

دو عدد انجیر با اندازه متوسط ۱۶ گرم قند دارند. اگر می خواهید قند خود را کنترل کنید باید درمصرف این میوه اعتدال را رعایت کنید.

یک موز عدد متوسط دارای ۱۴ گرم قند است، بنابراین در خوردن این میوه نیز باید احتیاط کنید می توانید نصف آن را در وعده صبحانه با غلات بخورید و نیم دیگر آن را در قالب ساندویچ با کره بادام زمینی در یک وعده دیگر مصرف کنید.

منبع: بهداشت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *