آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه دسر بیسکویتی کدو حلوایی

مواد لازم :

کدو حلوایی پوره شده : ۲ و نیم پیمانه

بیسکویت پتی بور : ۱-۲ بسته

گردوی خرد شده : ۱۰۰ گرم

خامه صبحانه :۱۵۰ گرم

پودر هل : نصف قاشق چای خوری

دارچین : ۱ قاشق چای خوری

عسل : ۳ قاشق غذاخوری

پودر قند : ۳ قاشق غذاخوری

موز : ۱ عدد

جوز هندی : ۳/۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا کدو حلوایی را با یک فنجان آب بخار پز کرده و به صورت پوره در آورید و تا خنک شدن آن صبر کنید .

دسر بیسکویتی کدو حلوایی

موز را رنده کنید و با پوره کدو حلوایی مخلوط کنید .

دسر بیسکویتی کدو حلوایی

پودر قند را به مخلوط موز و کدو حلوایی اضافه کنید .

دسر بیسکویتی کدو حلوایی

سپس عسل را اضافه کنید .

دسر بیسکویتی کدو حلوایی

خامه و بعد از آن ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید .

دسر بیسکویتی کدو حلوایی

دسر بیسکویتی کدو حلوایی

بیسکویت های پتی بور را کف ظرف به صورت لایه ای بچینید .

دسر بیسکویتی کدو حلوایی

مایه آماده شده را روی بیسکویت ها بریزید و پخش کنید .

دسر بیسکویتی کدو حلوایی

لایه بندی را به همین صورت ادامه دهید و لایه آخر را با مایه آماده شده و گردوی خرد شده بپوشانید .

دسر بیسکویتی کدو حلوایی

دسر را برای ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید تا بیسکویت ها نرم شود و دسر خوب جا بیفتد.

دسر بیسکویتی کدو حلوایی

  • این دسر طعم بی نظیری دارد و به دلیل وجود موز و خامه طعم کدو حلوایی حس نمی شود.
  • می توانید به جای پودر قند از عسل استفاده کنید.
  • ادویه ها را با توجه به ذائقه خود انتخاب کنید.
منبع:  بیست ستون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *