طرز تهیه دسر بیسکویتی کدو حلوایی
مواد لازم :
کدو حلوایی پوره شده : ۲ و نیم پیمانه
بیسکویت پتی بور : ۱-۲ بسته
گردوی خرد شده : ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه :۱۵۰ گرم
پودر هل : نصف قاشق چای خوری
دارچین : ۱ قاشق چای خوری
عسل : ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند : ۳ قاشق غذاخوری
موز : ۱ عدد
جوز هندی : ۳/۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ابتدا کدو حلوایی را با یک فنجان آب بخار پز کرده و به صورت پوره در آورید و تا خنک شدن آن صبر کنید .
موز را رنده کنید و با پوره کدو حلوایی مخلوط کنید .
پودر قند را به مخلوط موز و کدو حلوایی اضافه کنید .
سپس عسل را اضافه کنید .
خامه و بعد از آن ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید .
بیسکویت های پتی بور را کف ظرف به صورت لایه ای بچینید .
مایه آماده شده را روی بیسکویت ها بریزید و پخش کنید .
لایه بندی را به همین صورت ادامه دهید و لایه آخر را با مایه آماده شده و گردوی خرد شده بپوشانید .
دسر را برای ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید تا بیسکویت ها نرم شود و دسر خوب جا بیفتد.
- این دسر طعم بی نظیری دارد و به دلیل وجود موز و خامه طعم کدو حلوایی حس نمی شود.
- می توانید به جای پودر قند از عسل استفاده کنید.
- ادویه ها را با توجه به ذائقه خود انتخاب کنید.