آشپزیساندویج و پیتزاغذای ایرانی و محلی

دستور تهیه جغول بغول

جغول بغول یک غذای ساده و خوشمزه است و همچنین به دلیل داشتن جگر و دل و قلوه بسیار مقوی است. این غذا احتمال شما را یاد گذشته و دستپخت مادربزرگتان می‌اندازد. این غذای خوشمزه را تهیه کنید و یاد و خاطره کودکی‌هایتان را برای خود زنده کنید

مواد لازم برای تهیه جغول بغول

  • یک عدد پیاز درشت
  • ۲۰۰ گرم دل و جگر و قلوه گوسفند
  • ۱ قاشق سوپ خوری رب گوچه فرنگی
  • ۲عدد سیب زمینی
  • ۲عدد هویج
  • ۱ عدد لیموی تازه
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه جغول بغول

طرز تهیه جغول بغول

پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و آن‌ها را درون تابه‌ای بریزید و کمی روغن روی آن بریزید.

سپس دل، قلوه و جگر را هم به آن‌ها اضافه کنید و با هم تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.

بعد از اینکه پیازها طلایی شدند یک قاشق رب به موادتان اضافه کنید و آن را هم بزنید.

نمک، فلفل و زرد چوبه را هم به موادتان اضافه کنید و به اندازه نصف لیوان آب روی موادتان بریزید و اجازه دهید آب کاملا به خورد مواد رود. سپس آب لیموی تازه روی آن بریزید و شعله زیر تا به را خاموش کنید.

سیب زمینی و هویج را خرد کنید و آن‌ها را سرخ کنید و سپس آن‌ها را به موادتان اضافه کنید و در حد یک دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید. برای این کار بهتر است سیب زمینی‌هایتان را نگینی کنید.

اگر تمایل داشته باشید می‌توانید مقداری گوشت فیله گوسفندی هم به غذایتان اضافه کنید.

در این صورت بعد از اینکه پیازهایتان را داخل تابه ریختید و کمی داغ شدند گوشت گوسفند را به همراه دل به آن اضافه کنید و در حین هم زدن زرد چوبه و نمک را به مقدار لازم به آن‌ها اضافه کنید و اجازه دهید گوشتتان بپزد.

در اواخر پخت مقداری دیگر از پیاز داغ را به همزاه جگر و قلوه در تابه‌ای دیگر تفت دهید و سپس آن‌ها را به مواد قبلی اضافه کنید.

در مرحله آخر لیموی تازه را به آن‌ها اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *