طرز تهیه همبرگر لوبیا سیاه
مواد لازم همبرگر لوبیا سیاه
- پیاز قرمز ۱/۲ عدد
- سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
- پیازچه ۲ عدد
- کنسرو لوبیا سیاه ۴۰۰ گرم
- آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- لیمو ۱/۲ عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- ماست ۱ قاشق غذاخوری
- اسفناج ۸۰ گرم
- منداب ۳۰ گرم
- پنیر موتزارلا ۷۵ گرم
- نان همبرگر ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ
مشخصات
برای ۲ نفر
روش آسان
طرز تهیه همبرگر لوبیا
- در کاسه کوچکی، حلقههای پیاز رو با سرکه بالزامیک و نوک انگشت نمک ترکیب کنید و کنار بذارید.
- فلفل چیلی، پیازچه، لوبیا و آرد سوخاری رو در کاسهای بریزید. به اونها قدری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با هم ورز بدین. مواد رو ۳ قسمت کنید. ۲ عدد از اونها رو گرد و بعد باز کنید و برای ۱۰ دقیقه در یخچال بذارید. همبرگر دیگه رو در کیسه بپیچید و برای یه وقت دیگه در فریزر بذارید.
- در کاسه کوچکی، آب لیمو رو با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ماست ترکیب کنید. قدری نمک و فلفل به اونها بزنید. برگهای اسفناج و منداب رو با سس ترکیب کنید و اونها رو کنار بذارید.
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در ماهیتابهای نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید و همبرگرها رو برای ۴ دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن، سرخ کنید.
- در یه ماهیتابه تمیز دیگه روی حرارت زیاد، برش های نان رو (از سمت برش خورده) برای حدود ۲ دقیقه برشته کنید.
- حلقههای گوجه رو روی برش های زیری نان بچینید و بعد همبرگرها رو روی اونها بذارید. حلقههای پیاز رو از ترکیب سرکه خارج کنید و روی همبرگرها بذارید. بعد برشهای نان بالایی رو روی اون بذارید. همبرگرها رو به همراه سالاد سرو کنید.