آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه همبرگر لوبیا سیاه

مواد لازم همبرگر لوبیا سیاه

  • پیاز قرمز ۱/۲ عدد
  • سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
  • پیازچه ۲ عدد
  • کنسرو لوبیا سیاه ۴۰۰ گرم
  • آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • لیمو ۱/۲ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • ماست ۱ قاشق غذاخوری
  • اسفناج ۸۰ گرم
  • منداب ۳۰ گرم
  • پنیر موتزارلا ۷۵ گرم
  • نان همبرگر ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ

 مشخصات

برای ۲ نفر
روش آسان

طرز تهیه همبرگر لوبیا

  1. در کاسه کوچکی، حلقه‌های پیاز رو با سرکه بالزامیک و نوک انگشت نمک ترکیب کنید و کنار بذارید.
  2. فلفل چیلی، پیازچه، لوبیا و آرد سوخاری رو در کاسه‌ای بریزید. به اون‌ها قدری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با هم ورز بدین. مواد رو ۳ قسمت کنید. ۲ عدد از اون‌ها رو گرد و بعد باز کنید و برای ۱۰ دقیقه در یخچال بذارید. همبرگر دیگه رو در کیسه بپیچید و برای یه وقت دیگه در فریزر بذارید.
  3. در کاسه کوچکی، آب لیمو رو با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ماست ترکیب کنید. قدری نمک و فلفل به اون‌ها بزنید. برگ‌های اسفناج و منداب رو با سس ترکیب کنید و اون‌ها رو کنار بذارید.
  4. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در ماهیتابه‌ای نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید و همبرگرها رو برای ۴ دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن، سرخ کنید.
  5. در یه ماهیتابه تمیز دیگه روی حرارت زیاد، برش های نان رو (از سمت برش خورده) برای حدود ۲ دقیقه برشته کنید.
  6. حلقه‌های گوجه رو روی برش های زیری نان بچینید و بعد همبرگرها رو روی اون‌ها بذارید. حلقه‌های پیاز رو از ترکیب سرکه خارج کنید و روی همبرگرها بذارید. بعد برش‌های نان بالایی رو روی اون بذارید. همبرگرها رو به همراه سالاد سرو کنید.
منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *