دستور تهیه پلو بادمجان هندی
مواد لازم پلو بادمجان
- بادمجان دلمه ای ۲ عدد بزرگ
- برنج پخته ۲ پیمانه
- نخو فرنگی ۱ پیمانه بزرگ
- گشنیز ۱۰ شاخه
- رب گوجه ۱ ق غ سرپر
- ادویه گرم ماسالا ۱ ق غ سرخالی
- زردچوبه ۱ ق م سرپر
- کنجد ۱ ق غ سرپر
- زنجبیل ۱ ق چ
- فلفل قرمز خشک ۲ عدد
- روغن زیتون نصف استکان
- کره ۱ ق م
مشخصات
برای ۳ نفر
روش حرفه ای
تهیه بادمجان پلو
بادمجان ها را با پوست خرد کرده و ۲ ساعت در آب بگذارید بماند سپس در آبکش بریزید تا آبش کاملا گرفته شود. ( با این روش هم تلخی بادمجان گرفته میشود و هم کمتر روغن به خودش میکشد)نخود فرنگی را حدود ۱۰ دقیقه بپزید.
تابه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود سپس روغن زیتون و کره را داخل تابه ریخته و رب گوجه فرنگی ، زنجبیل تازه ، زردچوبه ، ادویه ، کنجد را به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کنید و بلافاصله بادمجان ها و یک ملاقه آب اضافه کرده و کاملا با سس مخلوط نموده و در ظرف را بگذارید.
بعد از ۲ دقیقه فلفل خشک خرد شده ، نخود فرنگی را اضافه نموده و مخلوط کنید. سپس برنج را باسبزیجات مخلوط نموده و با حرارت کم به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه دم بگذارید.
برنج را که سرو کردید رویش برگهای گشنیز بریزید.