آشپزیغذای بین المللی

دستور تهیه پلو بادمجان هندی

مواد لازم پلو بادمجان

  • بادمجان دلمه ای    ۲ عدد بزرگ
  • برنج پخته     ۲ پیمانه
  • نخو فرنگی     ۱ پیمانه بزرگ
  • گشنیز      ۱۰ شاخه
  • رب گوجه    ۱ ق غ سرپر
  • ادویه گرم ماسالا   ۱ ق غ سرخالی
  • زردچوبه    ۱ ق م سرپر
  • کنجد    ۱ ق غ سرپر
  • زنجبیل    ۱ ق چ
  • فلفل قرمز خشک   ۲ عدد
  • روغن زیتون    نصف استکان
  • کره   ۱ ق م

 مشخصات

برای ۳ نفر
روش حرفه ای

تهیه بادمجان پلو

بادمجان ها را  با پوست خرد کرده و ۲ ساعت در آب بگذارید بماند سپس در آبکش بریزید تا آبش کاملا گرفته شود. ( با این روش هم تلخی بادمجان گرفته میشود و هم کمتر روغن به خودش میکشد)نخود فرنگی را حدود ۱۰ دقیقه بپزید.

تابه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود سپس روغن زیتون و کره را داخل تابه ریخته و رب گوجه فرنگی ، زنجبیل تازه ، زردچوبه ، ادویه ، کنجد را به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کنید و بلافاصله بادمجان ها و یک ملاقه آب اضافه کرده و کاملا با سس مخلوط  نموده و در ظرف را بگذارید.

بعد از ۲ دقیقه فلفل خشک خرد شده  ، نخود فرنگی را اضافه نموده و مخلوط کنید. سپس برنج را باسبزیجات مخلوط نموده و با حرارت کم به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه دم بگذارید.

برنج را که سرو کردید رویش برگهای گشنیز بریزید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *