آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه تخم مرغ ترش با لبو

مواد لازم تخم مرغ ترش

  • تخم مرغ کوچک ۶ عدد
  • چغندر قرمز(لبو) خرد شده ۳ پیمانه
  • سرکه سیب ۱ پیمانه
  • شکر ½ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • سس مایونز ۴ قاشق سوپ‎خوری
  • خردل ۴ قاشق چای‎خوری

 مشخصات

برای ۳ نفر
روش متوسط

دستور تهیه تخم مرغ ترش

تخم مرغ‎ها را کاملا آب پز کرده، پوستشان را جدا می‎کنیم.

لبوها را درقابلمه‌ای مناسب ریخته و روی آن آب بریزید تا وقتی که آب روی لبو‌ها را بگیرد و کمی بالاتر از سطح لبو باشد.قابلمه را روی حرارت زیاد گاز فرار دهید تا آب جوش بیایدسپس شعله را کم کرده درقابلمه را ببندید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بگذارید لبو‌ها خوب بپزند.

آب لبوهای پخته را جدا کرده با سرکه و شکر ترکیب کنید، بر روی شعله زیاد اجاق قرار می‎دهیم تا بجوشد و آن را  هم می‎زنیم تا شکر کاملا حل شود. چند لحظه کنار می‎گذاریم تا سرد شود.

پیاز را به نازکی برش می‎دهیم و به مخلوط چغندر و سرکه اضافه می‎کنیم.

تخم‎مرغ‎های آبپز و پوست کنده شده را در ظرف بزرگی می‎گذاریم و مخلوط بالا که هنوز گرم است روی آن می‎ریزیم.

ظرف را پوشانده و در یخچال نگه می‎داریم.

بعد از حدود دو روز، تخم‎مرغ‎ها آماده خواهند شد. آنها را بیرون آورده و کمی با آب سرد شستشو می‎دهیم.

تخم‎مرغ‎ها را از طول برش داده و با دقت زرده آنها را جدا می‎کنیم.

زرده‎های تخم‎مرغ را با چنگال خرد کرده، با سس مایونز و خردل مخلوط می‎کنیم.

در انتها تخم‎مرغ‎ها را با زرده‎های بدست آمده پر می‎کنیم تا برای سرو آماده شود.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *