دستور تهیه تخم مرغ ترش با لبو
مواد لازم تخم مرغ ترش
- تخم مرغ کوچک ۶ عدد
- چغندر قرمز(لبو) خرد شده ۳ پیمانه
- سرکه سیب ۱ پیمانه
- شکر ½ پیمانه
- پیاز ۱ عدد
- سس مایونز ۴ قاشق سوپخوری
- خردل ۴ قاشق چایخوری
مشخصات
دستور تهیه تخم مرغ ترش
لبوها را درقابلمهای مناسب ریخته و روی آن آب بریزید تا وقتی که آب روی لبوها را بگیرد و کمی بالاتر از سطح لبو باشد.قابلمه را روی حرارت زیاد گاز فرار دهید تا آب جوش بیایدسپس شعله را کم کرده درقابلمه را ببندید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بگذارید لبوها خوب بپزند.
آب لبوهای پخته را جدا کرده با سرکه و شکر ترکیب کنید، بر روی شعله زیاد اجاق قرار میدهیم تا بجوشد و آن را هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود. چند لحظه کنار میگذاریم تا سرد شود.
پیاز را به نازکی برش میدهیم و به مخلوط چغندر و سرکه اضافه میکنیم.
تخممرغهای آبپز و پوست کنده شده را در ظرف بزرگی میگذاریم و مخلوط بالا که هنوز گرم است روی آن میریزیم.
ظرف را پوشانده و در یخچال نگه میداریم.
بعد از حدود دو روز، تخممرغها آماده خواهند شد. آنها را بیرون آورده و کمی با آب سرد شستشو میدهیم.
تخممرغها را از طول برش داده و با دقت زرده آنها را جدا میکنیم.
زردههای تخممرغ را با چنگال خرد کرده، با سس مایونز و خردل مخلوط میکنیم.
در انتها تخممرغها را با زردههای بدست آمده پر میکنیم تا برای سرو آماده شود.