آشپزیساندویج و پیتزا

طرزتهیه پیتزا پان

مواد لازم پیتزا پان

  • آرد ۲ پیمانه
  • مایه خمیر ۱/۸ قاشق چایخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آب ۳/۴ پیمانه تا ۱ پیمانه
  • سس پیتزا ۱/۲ پیمانه
  • پنیر موزارلا ۱ پیمانه
  • قارچ ۵ عدد
  • فلفل دلمه چند رنگ ۱/۲ فنجان
  • زیتون سیاه ۱/۲ فنجان
  • پیاز ۱/۴ فنجان

 مشخصات

برای ۳ نفر
روش خیلی سخت

طرزتهیه پیتزا پان

برای آماده سازی این پیتزا اول از همه نیاز به خمیرش دارید. خمیر رو هم از شب قبل اماده کنید چون حداقل ۱۲ ساعت باید خمیر استارحت کنه. برای تهیه خمیر آرد، نمک و مایه خمیر رو با هم ترکیب کنید. بعدش ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و آب رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیرتون شکل بگیره. خمیر چسبناک میشه پس نگران نشین. روی خمیر رو بپوشونید و در دمای اتاق برای مدت ۱۲ ساعت اونو استراحت بدید.

بعد از اینکه خمیرتون آماده شد و می خواستید پیتزا رو درست کنید، فر رو روشن کرده و روی ۴۵۰ درجه فارنهایت بذارید. یه ظرف مناسب انتخاب کنید که تقریبا ۱۰ تا ۱۲ اینچ باشه. کف ظرف رو با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید.کمی روغن به دست خود بزنید و خمیر رو بردارید و درون ظرف بذارید و اونو صاف کنید تا به شکل مورد نظر قالبتون در بیاد.

موادی که برای روی پیتزا می خواید استفاده کنید رو خرد کنید. یعنی قارچ، فلفل دلمه ای چند رنگ، زیتون و پیاز. روی خمیرتون سس بریزید. بعدش یه لایه پنیر بریزید. بعدش هم سبزیجاتتون. آخر دوباره پنیر بریزید.

ظرف رو برای مدت ۱۸ الی ۲۲ دقیقه درون فر بذارید تا پیتزا آماده بشه. پس از طی این زمان پیتزا پان شما آماده است. نوش جان

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *