طرز تهیه پینچیتو یک کباب اسپانیایی
مواد لازم پینچیتو
- پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
- سیر. . حبه، ساطوری
- پاپریکا: یک قاشق چایخوری
- پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذاخوری
- سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
مشخصات
برای ۴ نفر
روش حرفه ای
دستور تهیه پینچیتو
ادویهها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعبهای ۲ در ۲ سانتیمتر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخهای مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعمدهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.
سیخهای کوچک پینچیتو را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده میکنید سیخها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد آن را بپزید.