آشپزیغذای بین المللیکباب و کتلت

طررز تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی

مواد لازم کباب لقمه با طعم لبنانی

  • نان پیتا (مدیترانه ای) به تعداد لازم
  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱۰۰ گرم جعفری ریز خردشده
  • ۱ عدد پیاز
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن مایع مخصوص سرخ کردنی مقداری
  • مواد لازم برای تهیه سس
  • ۴ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ حبه سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و ادویه کاری مقداری
  • مقداری روغن

 مشخصات

برای ۴ نفر
روش متوسط

دستور تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی

پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. کاسه ای آماده کنید، پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.

نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه کرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.

مقداری روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه گوشت مقداری برداشته و در دست همانند شکل فرم دهید و بعد  در روغن سرخ کنید.

همه مایه را به همین صورت فرم داده و در روغن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف کباب های لقمه ای سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، کنار بگذارید.

حالا سس را آماده کنید. برای این منظور گوجه فرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوط کن ریخته و به شکل پوره درآورید. نمک ، فلفل، زردچوبه  و ادویه کاری را هم اضافه کنید.

حالا مواد سس را با مقدار کمی روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.

سس آماده را روی یک نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از کباب های آماده روی نان بگذارید، سپس با کمی پیاز و جعفری تزئین کرده، سرو کنید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *