طررز تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی
مواد لازم کباب لقمه با طعم لبنانی
- نان پیتا (مدیترانه ای) به تعداد لازم
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱۰۰ گرم جعفری ریز خردشده
- ۱ عدد پیاز
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن مایع مخصوص سرخ کردنی مقداری
- مواد لازم برای تهیه سس
- ۴ عدد گوجه فرنگی
- ۱ عدد پیاز
- ۲ حبه سیر
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زردچوبه و ادویه کاری مقداری
- مقداری روغن
مشخصات
دستور تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی
پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. کاسه ای آماده کنید، پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه کرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.
مقداری روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه گوشت مقداری برداشته و در دست همانند شکل فرم دهید و بعد در روغن سرخ کنید.
همه مایه را به همین صورت فرم داده و در روغن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف کباب های لقمه ای سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، کنار بگذارید.
حالا سس را آماده کنید. برای این منظور گوجه فرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوط کن ریخته و به شکل پوره درآورید. نمک ، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را هم اضافه کنید.
حالا مواد سس را با مقدار کمی روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.
سس آماده را روی یک نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از کباب های آماده روی نان بگذارید، سپس با کمی پیاز و جعفری تزئین کرده، سرو کنید.