آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه ساندویچ گریلی چیکن

ساندویچ گریلی پارما چیکن یک غذای کامل و خوشمزه است و یک غذای جذاب برای کودکان به حساب می‌آید. اما قبل از اینکه به طرز تهیه این ساندویچ خوش طعم بپردازیم و آن را در اختیار شما قرار دهیم بهتر است بدانیم پارما چیست؟

پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته می‌شود که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه‌جات و چاشنی‌ها تهیه شده‌اند. پارما چیکن دارای پروتئین با قابلیت جذب بیولوژیکی بالا است و آماده سازی آن بسیار سریع و آسان است و زمان شما را ذخیره می‌کند همچنین می‌توانید از آن برای تهیه انواع ساندیچ، سالاد و پیتزا استفاده کنید و از طعم جدید و خوب آن‌ها لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو

  • ۲۰۰ گرم پارما چیکن
  • ۵۰ گرم کره
  • ۴ قاشق غذا خوری خامه
  • ۵ عدد قارچ متوسط
  • ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
  • نان تست
  • جعفری به میزان لازم
  • سیر به میزان لازم
  • نمک، فلفل و سایر ادویه جات به میزان دلخواه

طرز تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو

طرز تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو

در ابتدا قارچ‌ها را در اندازه دلخواه برش دهید و آن‌ها را در مقداری روغن تفت دهید.

درون یک ظرف دیگر کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود سپس خامه را به آن اضافه کنید و بعد از آن سیر و پنیر پیتزا را نیز اضافه کنید و روی همان حرارت ملایم هم بزنید تا مخلوطتان نرم و یک دست شود.

پارما چیکن سولیکو را به صورت رشته‌های نازک برش دهید و به همراه قارچ سرخ شده، مقداری نمک، فلفل و جعفری به مواد اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

در نهایت مواد تهیه شده را بین دو عدد نان تست قرار دهید و در ساندویچ ساز گریل کنید.

بعد از اینکه آن‌ها از ساندویچ ساز خارج کردید به ظرف سروتان منتقل کنید و به سلیقه خودتان تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *