آشپزیساندویج و پیتزاغذای بین المللی

طرز تهیه پنکیک با ماست یونانی، توت‌فرنگی و عسل

این‌طور که از اسمش پیداست بهترین گزینه برای صبحانه یا برانچ است. برخلاف پنکیک‌های دیگر که با خامه و شکر درست می‌شوند، ترکیبات پر کالری در آن استفاده نمی‌شود. ما در تهیه این پنکیک از آرد کامل گندم، ماست یونانی، تخم‌مرغ و شیر نارگیل استفاده می‌کنیم. به این ترتیب با قند طبیعی، هم طعم خوبی خواهد داشت هم بسیار مقوی خواهد بود و دچار عذاب وجدان هم نخواهید شد.

 مواد لازم پنکیک با ماست یونانی

  • ۱/۵ پیمانه آرد کامل گندم
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۲ قاشق چایخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل آب شده
  • ۲ عدد تخم مرغ زده شده
  • ۱ پیمانه ماست یونانی
  • ۱ پیمانه شیر نارگیل
  • ۱ قاشق چایخوری وانیل
  • ۱ پیمانه توت فرنگی نصف شده
  • ۱/۴ پیمانه عسل یا شیره

طرز تهیه پنکیک با ماست یونانی

آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.

در کاسه‌ای دیگرروغن نارگیل، تخم‌مرغ، ماست یونانی، شیر و وانیل را با هم ترکیب کرده و آرد را کم‌کم به مخلوط ماست اضافه کنید. آرام آرام هم بزنید تا جایی که گوله گوله‌های آرد تقریبا از بین بروند.

کف یک ماهیتابه نچسب را کمی چرب کنید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود و یک چهارمِ یک قالب کره را در آن آب کنید. مخلوطی که درست کرده‌اید را داخل ماهیتابه بریزید. بگذارید لبه‌های پنکیک کمی خشک شود و حباب‌های وسط از بین بروند. پنکیک را برگردانید و یک تا دو دقیقه صبر کنید تا روی دیگر آن هم طلایی شود. به همین ترتیب چند پنکیک دیگر هم درست کنید و کنار بگذارید.

حالا روی پنکیک‌ها تکه‌های توت فرنگی بگذارید و روی آن شیره یا عسل بریزید.

نوش جان!

منبع: کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *