طرز تهیه پنکیک با ماست یونانی، توتفرنگی و عسل
اینطور که از اسمش پیداست بهترین گزینه برای صبحانه یا برانچ است. برخلاف پنکیکهای دیگر که با خامه و شکر درست میشوند، ترکیبات پر کالری در آن استفاده نمیشود. ما در تهیه این پنکیک از آرد کامل گندم، ماست یونانی، تخممرغ و شیر نارگیل استفاده میکنیم. به این ترتیب با قند طبیعی، هم طعم خوبی خواهد داشت هم بسیار مقوی خواهد بود و دچار عذاب وجدان هم نخواهید شد.
مواد لازم پنکیک با ماست یونانی
- ۱/۵ پیمانه آرد کامل گندم
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۲ قاشق چایخوری شکر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل آب شده
- ۲ عدد تخم مرغ زده شده
- ۱ پیمانه ماست یونانی
- ۱ پیمانه شیر نارگیل
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱ پیمانه توت فرنگی نصف شده
- ۱/۴ پیمانه عسل یا شیره
طرز تهیه پنکیک با ماست یونانی
آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
در کاسهای دیگرروغن نارگیل، تخممرغ، ماست یونانی، شیر و وانیل را با هم ترکیب کرده و آرد را کمکم به مخلوط ماست اضافه کنید. آرام آرام هم بزنید تا جایی که گوله گولههای آرد تقریبا از بین بروند.
کف یک ماهیتابه نچسب را کمی چرب کنید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود و یک چهارمِ یک قالب کره را در آن آب کنید. مخلوطی که درست کردهاید را داخل ماهیتابه بریزید. بگذارید لبههای پنکیک کمی خشک شود و حبابهای وسط از بین بروند. پنکیک را برگردانید و یک تا دو دقیقه صبر کنید تا روی دیگر آن هم طلایی شود. به همین ترتیب چند پنکیک دیگر هم درست کنید و کنار بگذارید.
حالا روی پنکیکها تکههای توت فرنگی بگذارید و روی آن شیره یا عسل بریزید.
نوش جان!