دستور تهیه ساندويچ فرانسوي گرم
مواد لازم ساندويچ فرانسوي گرم
- نان فرانسوي بلند=۱ عدد
- پنير كرافت شيشه اي=۴ قاشق غذاخوري
- مايونز=۲ قاشق غذاخوري
- سس خردل=كمي
- سس كچاپ=كمي
- كاهو خرد شده=به مقدار لازم
- خيارسبز حلقه شده=۱ عدد
- گوجه فرنگي حلقه شده=۱ عدد
- زيتون سياه حلقه شده=۴ عدد
- تخم مرغ آبپز حلقه شده=۱ عدد
- كالباس مكعبي شده=به مقدار لازم
- پنير ورقه اي=۲ عدد
طرز تهيه ساندويچ فرانسوي گرم
۱- نان را طبق شكل از وسط باز كنيد.
۲- يك طرف نان را با قاشق پنير كشيده سپس طرف ديگر نان را سس مايونز كشيده و كمي كچاپ ريحته و روي كچاپ چند قطره سس خردل بريزيد سپس دو طرف نان را روي هم فشار دهيد تا مواد جذب هم شوند.
۳- مواد مورد نياز را لاي نان گذاشته سپس پنير ورقه اي را روي مواد بگذاريد.
۴- نان را در آلومينيوم پيچيده سپس به مدت ۵ دقيقه در فر بگذاريد تا پنير آن ذوب شده و ساندويچ كمي گرم شود.
۵- ساندويچ را از فر خارج كرده با كارد به صورت رول بريده و همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.