آشپزیساندویج و پیتزا

دستور تهیه ساندويچ فرانسوي گرم

مواد لازم ساندويچ فرانسوي گرم

  • نان فرانسوي بلند=۱ عدد
  • پنير كرافت شيشه اي=۴ قاشق غذاخوري
  • مايونز=۲ قاشق غذاخوري
  • سس خردل=كمي
  • سس كچاپ=كمي
  • كاهو خرد شده=به مقدار لازم
  • خيارسبز حلقه شده=۱ عدد
  • گوجه فرنگي حلقه شده=۱ عدد
  • زيتون سياه  حلقه شده=۴ عدد
  • تخم مرغ آبپز حلقه شده=۱ عدد
  • كالباس مكعبي شده=به مقدار لازم
  • پنير ورقه اي=۲ عدد

طرز تهيه ساندويچ فرانسوي گرم

۱- نان را طبق شكل از وسط باز كنيد.

ساندويچ فرانسوي گرم

۲- يك طرف نان را با قاشق پنير كشيده سپس طرف ديگر نان را سس مايونز كشيده و كمي كچاپ ريحته و روي كچاپ چند قطره سس خردل بريزيد سپس دو طرف نان را روي هم فشار دهيد تا مواد جذب هم شوند.

ساندويچ فرانسوي گرم

۳- مواد مورد نياز را لاي نان گذاشته سپس پنير ورقه اي را روي مواد بگذاريد.

ساندويچ فرانسوي گرم

۴- نان را در آلومينيوم پيچيده سپس به مدت ۵ دقيقه در فر بگذاريد تا پنير آن ذوب شده و ساندويچ كمي گرم شود.

ساندويچ فرانسوي گرم

۵- ساندويچ را از فر خارج كرده با كارد به صورت رول بريده و همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *