جمعه, اسفند ۸, ۱۳۹۹
خانه آشپزی طرز تهیه ماهی خاردار با چاشنی رازیانه

طرز تهیه ماهی خاردار با چاشنی رازیانه

اگر تا به حال ماهی خاردار دریا را نخورده اید پس شما یک levrek خور واقعی نیستید . در این بخش از مجله اینترنتی عطارباشی طرز تهیه ماهی خاردار خوشمزه با چاشنی رازیانه را برایتان آورده ایم. یک ماهی که با چاشنی رازیانه و لوبیا ارزشمندتر از قبل شده است.

مواد مورد نیاز ماهی خاردار

ماهی خاردار یا levrek: سیصد و پنجاه گرم
رازیانه:  یک عدد
لوبیای فرانسوی؛  سی گرم
آّب لیمو:  مقداری
پیاز خشک:  سی گرم
سیر:  دو حبه
نمک:  دو گرم
خردل:  یک گرم
عسل:  دو گرم
فلفل سیاه:  دو گرم
روغن زیتون:  سه گرم
سرکه:  پنج گرم
شوید:  پنج گرم

نکته کلیدی

در هنگام تهیه این ماهی دقت کنید تا خارها حتما جدا شوند و سعی کنید تا پوست ماهی روی آن باقی بماند.

طرز تهیه ماهی خاردار خوشمزه با چاشنی رازیانه

طرز تهیه ماهی خاردار

  • بعد از اینکه خارها را جدا کردید با شوید های نازک بریده شده و روغن و سیر مخلوط کنید.
  • رازیانه را به چهار تکه مساوی تقسیم کنید و پیاز خشک و سیر را اضافه کرده در فر داغ کنید و بعد بخارپز کنید.
  • لوبیاهای فرانسوی را بعد از اینکه در آب جوش پختید با آب سرد شوک وارد کنید.با رازیانه در فر داغ کرده و فلفل سیاه و نمک و سرکه را اضافه کرده و طعم دهید.
  • این ماهی را روی آتش به صورت کبابی دربیاورید و مدام برعکس کنید.
  • آب لیمو ،خردل و عسل و روغ زیتون را مخلوط کرده و به صورت سس دربیاورید.رازیانه و لوبیای فرانسه با این ماهی سرویس می شود.
مقاله مرتبط :   دستور پخت ماهی رژیمی خوشمزه

بهتر است بدانید که :

ماهی‌های کم چربی، ماهی‌هایی هستند که میزان چربی‌شان کمتر از ۱% است (صرفاً زمانی که بخارپز شوند: ماهی دودی هادوک، اره ماهی، ماهی روغنی بخارپز و سفره ماهی پخته شده یا تنوری)، ماهی‌‌های نیمه چرب که میزان چربی‌شان بین ۱ و ۵۵% است (ماهی خاردار، سفره ماهی پخته یا تنوری، ماهی تن) و ماهی‌های چرب که چربی‌شان بیشتر از ۵۵% است (ماهی مارکو دودی، ماهی تُن ژرمُن، شاه ماهی کبابی، ساردین در روغن، ماهی آزاد دودی).

به طور کلی، هر چه ماهی چرب تر باشد، امگا ۳ و اسیدهای چرب غیراشباع بیشتری دارن و همان طور که می‌دانیم این دو، فرد را در مقابل بیماری‌های قلبی و عروقی محافظت می‌کنند. اگر بخواهیم گوشت و ماهی را مقایسه کنیم، مشاهده می‌کنیم که ماهی قزل‌آلا حاوی ۲۴% امگا ۳ است در حالی که در گوشت گوساله این عدد به ۲% کاهش می‌یابد.

خلاصه اینکه، برای حفظ سلامتی‌تان بهتر است که ماهی‌های چرب را انتخاب کرده و بدون روغن و چربی‌های دیگر طبخ شان کنید (بخارپز، کبابی، تنوری….) . با این حال، در یک برنامۀ غذایی سالم و پیشگیرانه، مصرف ماهی چرب باید به همراه تغذیه‌ای متنوع و متعادل و انجام فعالیت‌های جسمی منظم تکمیل شود. البته، باید در رژیم‌های کم کالری حواستان به میزان کالری ماهی‌های مصرفی باشد.

مقاله مرتبط :   گیاهان مؤثر در درمان التهاب و ورم معده

منبع:‌

مطالب مشابه

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

مطالب پیشنهادی

طرزتهیه شام دریایی

مواد لازم شام دریایی فیله ماهی ۴ تکه ۱۷۰ گرمی آرد ذرت روغن بادام زمینی ۲ قاشق چای خوری کره ۳ قاشق غذا خوری زنجبیل...

دستور تهیه گل‌کلم درسته کباب شده

گل‌کلم کبابی؟ قبلا طرز تهیه چند غذا با گل کلم را در سایت قرار داده‌ایم. اما اینکه گل‌کلم را درسته کباب کنید؟ مطمئنا تابحال این...

طرز تهیه لواشک آلو خوشمزه خانگی

لواشک آلو یکی از لذیذ ترین غذایی ها هست, به ویژه اگر در منزل تهیه شود, شما می‌توانید طبق فرمان زیر آنها تهیه کنید. آلو...

طرز تهیه کیک هل و وانیل خوشمزه

کیک هل و وانیل بسیار لطیف و مرطوب است و طعم هل و وانیل خیلی ملایمی دارد. کیک هل و وانیل نوعی پوند کیک...

دستور تهیه ماکارونی با پنیر چدار

اگر میخواهید یک غذای متفاوت با ماکارونی را تست کنید پس پیشنهاد میکنیم حتماً ماکارونی با پنیر را امتحان کنید. مواد لازم ماکارونی با پنیر ...

طرز تهیه رولت با پنیر شکلاتی

رولت، از شیرینی‌های تر پرطرفدار و پرفروش قنادی‌ها است. اما چه بهتر که این شیرینی خوشمزه را در منزل، خودمان درست کنیم. از پنیر...

بیشترین بازدید

خواص دارویی گیاه چوغان

درختچه ای کوچک است پوست آن به رنگ کبود صاف یا کمی کرکدار برگهایش کشیده نوک تیز و گلهایش در مجموعه ای در روی...

معرفی ۵ دمنوش چاق کننده فوق العاده

مطمئنا تا به حال با افرادی روبه‌رو شده‌اید که از لاغری‌شان گلایه دارند و ادعا می‌کنند «هرچه می‌خورم، چاق نمیشم». لاغری می‌تواند با عوامل...

خواص دارویی گیاه کهورک ( جغجغه )

کهورک یا در زبان محلی جغجغه گیاهی است چند ساله به ارتفاع حدود ۳۰ تا ۱۱۰ سانتی متر بومی مناطق بیابانی و گرم و...

یک برش پیتزا چقدر کالری دارد؟

یتزا از غذاهای پرطرفداری است که بسیاری برای آن سر و دست می‌شکنند! اگرچه خوردن این غذا بسیار لذت‌بخش است اما از طرفی پیتزا...