آشپزیکباب و کتلت

طرزتهیه جوجه کباب با زعفران و ماست

مواد لازم جوجه کباب با زعفران

ماست چکیده: ۳/۴ پیمانه
روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
لیمو: ۱ عدد
برگ آویشن: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
زعفران: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل پاپریکا: ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه: ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل قرمز: ۱/۸ قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
مرغ: ۹۰۰ گرم

استفاده از ماست چکیده باعث میشه تا جوجه کباب‌ها نرم و آبدار بشن.

آماده کردن مواد برای تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست:

۱- پوست لیمو رو رنده و آب اون رو بگیرید.
۲- برگ‌های آویشن رو ریز خرد کنید.
۳- سیر‌ها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۴- از فیله مرغ استفاده کنید. اون‌ها رو به شکل مکعب های ۲۲ سانتی متری خرد کنید.

جوجه کباب با زعفران و ماست از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت هست که در سایت عطارباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.

  1. در کاسه ای متوسط، ماست رو با روغن زیتون، رنده پوست و آب لیمو، برگ‌های آویشن، سیر، زعفران، فلفل پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز، ۲ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.
  2. تکه‌های مرغ رو به ترکیب ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ‌ها خوب به ماست آغشته بشن. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و حداقل برای ۲ ساعت تا ۱ شب در یخچال بذارید.
  3. زمانی که قصد پختن داشتید، گریل رو روشن کنید یا ماهیتابه گریل رو روی گاز گرم کنید. مرغ‌ها رو در سیخ بزنید و کمی نمک و فلفل روی اون ها بپاشید. اون‌ها رو برای حدود ۶ تا ۸ دقیقه از هر طرف، تا مغزپخت بشن، بپزید.
  4. کمی روغن زیتون روی اون‌ها بپاشید و در کنار برش‌های لیمو میل کنید.
منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *