با خواص و مزایای کرفس در طب سنتی آشنا شوید
کرفس نوعی گیاه است که ارتفاع آن میتواند تا یک متر هم برسد. مصارف کرفس در اغلب موارد مربوط به آشپزی بوده و در تهیهی انواع غذاها، سوپها، خوراکها، اسموتیها و… کاربرد دارد. این سبزی آبدار منبع خوبی از ویتامینهای کا، ث و مواد معدنی مانند منیزیم و پتاسیم است. در این نوشتار قصد داریم به طور خلاصه نگاهی به خاصیت کرفس از نظر طب سنتی داشته باشیم. لطفا با عطارباشی همراه باشید.
برای کرفس در طب سنتی ایران خواص متعددی ذکر شده که به برخی از این خواص در ادامه اشاره شده است:
- استخوانساز و غضروفساز است
- کاهنده فشار خون بالا
- کاهنده چربی خون بالا
- کاهنده قند خون در افراد دیابتی
- تنظیمکننده تونوس عضلات قلب است
- برطرفکننده یبوست است
- افرادی که قصد ترک سیگار را دارند، لازم است از این گیاه بهره ببرند
- غسال و شستوشودهنده کبد و رودهها است
- لاغرکننده و پایینآورنده وزن است
- کرفس، سبزی پیامبران است؛ سبزی الیاس نبی و یوشعبن نون است.