آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللی

آموزش درست کردن سوت لاچ ترکیه ای

طرز تهیه سوت لاچ یا شیربرنج ترکیه اي را برای شما داریم که تجریه طعمی متفاوت و خاص را به شما میدهد. پس با هم آن را درست کنیم.

مواد لازم برای سوت لاچ

برنج نصف پیمانه ي پلوپز
شیر ۴ لیوان
شکر یک لیوان
وانیل یک بسته
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک شماره
آب یک استکان برای حل کردن نشاسته ذرت

طرز تهیه سوت لاچ

من از شب گذشته این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب چندان حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مثل شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس ۴۴ لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر میگذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود اگر بگذارید زیادی قوام بیاید سوت لاچتون خیلی سفت میشود ولی به نظر من بهتر هست نصف شیر بماند.

سپس وانیل را هم اضافه می‌کنیم و سپس یک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ ویک استکان آب مخلوط میکنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و بعد از کمی جوشیدن داخل این ظروف سفالی مخصوص ریختم «با این کاسه هاي من ۴ یا ۵۵ تا میشود »

و بعد داخل سینی فر کمی آب می ریزیم و کاسه ها را پر کرده و می چینیم داخل آن و بعد با دمای ۱۸۰۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم و بعد گریل را روشن کردم تا روی آن طلایی تیره شود و اگز دوست داشتید روی آن را با پودر مغزهای مد نظر تزئین کنید.این سوت لاچ بسیار لذیذ هست آزمون کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *