آشپزیپیش غذا و دسرترشی و شور

طرز تهیه چاشنی ترشی پیاز و هویج

ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. تعداد تنوع آنها بسیار زیاد است، اما در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می شود.

مواد لازم  چاشنی ترشی پیاز و هویج

پیاز قرمز (نازک حلقه شده) ۱ عدد بزرگ
هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) ۱ عدد بزرگ
سرکه سفید ۱ فنجان
شکر ۳ قاشق سوپخوری
دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه چاشنی ترشی پیاز و هویج

طرز تهیه  چاشنی ترشی پیاز و هویج

۱-پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.
۲-سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.
طرز تهیه چاشنی ترشی پیاز و هویج
۳-سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و ۱ دقیقه بپزید.
۴-چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.
نکته: 

این چاشنی تا ۲ هفته در یخچال می ماند.
طرز تهیه چاشنی ترشی پیاز و هویج
منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *