داروهای گیاهیشربت و دمنوشعطارباشی و طب سنتی

خواص و طرز تهیه چای گشنیز

اگر به دنبال یک نوشیدنی طبیعی و درمانگر هستید، پیشنهاد ما به شما چای گشنیز است. این چای خواص فراوانی داشته و می‌تواند همانند یک سم‌زدای قوی در بدن شما عمل کند. در این نوشتار به بررسی فواید این چای و طرز تهیه‌ی آن می‌پردازیم. لطفا با عطارباشی همراه باشید.

چای گشنیز

چای گشنیز خاصیت شگفت انگیز و قدرتمندی دارد و در درمان طبیعی عهد باستان در برابر بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می ‌گرفته است.

خواص گشنیز

-دیورتیک یا ادرارآور قوی است؛

-می تواند با انواع مشکلات کلیوی از جمله سنگ کلیه مبارزه کند.

-تقویت کننده عملکرد کبد است.

-سیستم هضم را بهبود می بخشد.

-بدن را از سموم پاکسازی می کند و باکتری ها و عفونت ها را از بین می برد.

-سطح کلسترول خون را تنظیم می کند.

-در درمان زخم ها و از بین بردن بیماری های چشم مفید است.

-این چای می تواند سنگ کلیه را از بین ببرد و پانکراس شما را از سموم پاک کند.

طرز تهیه چای گشنیز

به اندازه یک مشت برگ گشنیز را در قوری بریزید و مقداری آب به آن اضافه کرده و پس از ۱۰ دقیقه جوشیدن و خنک شدن این نوشیدنی مفید را بنوشید و باقی مانده آن را در یک ظرف شیشه ای در یخچال نگه دارید.

هر روز یک لیوان از این چای قوی را بنوشید؛ بعد از چند روز احساس خوبی پیدا می کنید و رنگ و جریان ادرار شما به دلیل دفع مواد زائد از بدنتان پررنگ و بیشتر می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *