طرز تهیه ترشی فلفل سبز
مواد لازم ترشی فلفل سبز
فلفل سبز یا فلفل قرمز: ۵۰۰ گرم
نمک: ۵ قاشق غذاخوری
ترخون: ۲ شاخه
سرکه سفید: مقدار لازم
سیر: مقدار لازم
طرز تهیه ترشی فلفل سبز
۸ لیوان آب و ۵ قاشق غذاخوری نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه ۵ دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود.
فلفل ها را بشویید سپس داخل آب نمک جوشیده بریزید ، روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ شب کناری قرار دهید تا تلخی فلفل ها گرفته شود ، پس از ۲ شب فلفل ها را با آب سرد آبکشی کنید و بر روی دستمال قرار دهید تا خشک شود و رطوبت فلفل ها گرفته شود ( روی بدن هر فلفل با سوزن چند سوراخ ریز ایجاد کنید ).
داخل شیشه تمیزی چند حبه سیر و مقداری ترخون بریزید سپس فلفل ها را داخل شیشه قرار دهید و روی فلفل ها را با سرکه پر کنید ، روی دهانه ظرف تکه ای نایلون قرار دهید سپس در شیشه را محکم کنید و در جای خنکی قرار دهید تا ترشی ها برسند ( ۷ تا ۱۰ روز برای رسیدن ترشی ها زمان لازم است ).
نکته ها: برای جلوگیری از کپک زدن دقت کنید که شیشه ، فلفل ها و ترخون هیچ رطوبتی نداشته باشند ؛ میتوانید از انواع فلفل ها استفاده کنید ، همچنین میتوانید فلفل ها را کامل داخل شیشه بریزید یا اینکه فلفل ها را خرد کنید.