آشپزیپیش غذا و دسر

طرزتهیه خرما سرخ شده

خرما سرخ شده خوشمزه را می‌توانید در وعده افطار درست کنید و از مواد خوراکی مقوی آن بهره ببرید. ما طرز تهیه آن را به شما خواهیم گفت. خرما سرخ شده یک دسر ابتکاری و خوشمزه هست که می‌توانید برای افطار ماه رمضان درست کنید.

مواد لازم برای خرما سرخ شده

آرد ۸ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
خرما و گردو به میزان لازم

طرز تهیه خرما سرخ شده

ابتدا تمام مواد به جز خرما را با هم مخلوط میکنیم تا یک خمیر غلیظ درست شود. این خمیر باید از مواد کیک کمی غلیظ تر باشد.نیم ساعت می‌گذاریم خمیر استراحت کند تا خمیر مایه کاملا ور بیاید.
در ظرف دیگر خرماها را شسته و هسته انها را جدا کنید.
درون خرما را با گردو پر کنید.
خرماها را در خمیر می غلطانیم تا سطح خرما کاملا با خمیر پوشیده شود.
در آخر خرماها را داخل روغن داغ و غوطه ور شده سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن داخل دستمال می‌گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *